Роналду розплакався, підвівши Португалію: сестра Кріштіану відреагувала незвичними словами

Ольга Котів2 липня, 15:20
Роналду розплакався, підвівши Португалію: сестра Кріштіану відреагувала незвичними словами

Кріштіану Роналду розплакався після матчу - Інстаграм

00 хв

Кріштіану Роналду був шалено емоційний через те, що сталося в матчі між Португалією та Словенією в 1/8 фіналу Євро-2024. У якийсь момент він не витримав і на його очі навернулися сльози.

Джерело: О2

Катя Авейру неодноразово давала зрозуміти, що брат є дуже важливою фігурою в її житті. Тож не дивно, що вона вирішила втішити Кріштіану після матчу Португалія – Словенія.

Джорджина пітніє у спортзалі, поки Роналду виступає на Євро: таке тіло – важка робота

На зіркового гравця дуже сильно вплинув той факт, що він не реалізував пенальті на 105 хвилині матчу. На трибунах розплакалася і його мама. Тож для Кріштіану Роналду цей поєдинок мав гірко-солодкий присмак.

У якийсь момент його емоції вийшли з-під контролю, і на очах з'явилися сльози. Авейру прокоментувала цей інцидент.

"Ви молодці. Я дуже пишаюся нашою командою, дуже пишаюся вами. Дякую, Роналду, дякую, хлопці", – мовиться в її дописі в Instagram.

Реклама
undefined

"Підійми голову, мій король", – закликала вона в іншому акаунті.

Нагадаємо, що на 105-й хвилині Роналду зупинив Ян Облак, але в серії післяматчевих пенальті, яка завершила матч після нічиєї в ігровий час, він більше не помилився.

Його партнери по команді також були на висоті. Португалія перемогла з рахунком 3:0 по пенальті, таким чином оформивши вихід до чвертьфіналу Євро-2024.

Катя Авейру – молодша сестра Кріштіану Роналду. Співачка досить популярна – за її профілем в Інстаграмі стежать 1,4 мільйона людей.

undefined
Гарячі новини Новини