Джорджина пітніє у спортзалі, поки Роналду виступає на Євро: таке тіло – важка робота

Ольга Котів30 червня, 11:11
Джорджина пітніє у спортзалі, поки Роналду виступає на Євро: таке тіло – важка робота

Джорджина Родрігез чекає Кріштіану Роналду з Євро-2024 - Інстаграм

00 хв

Джорджина Родрігес – одна з найпопулярніших і найулюбленіших дівчат у світі. За партнеркою Кріштіану Роналду в мережі стежать 60 мільйонів людей.

Джерело: О2

Модель ретельно стежить за своєю фігурою, що неодноразово показує в соціальних мережах. У суботу вона оприлюднила чергове фото зі свого тренування.

Шалений вболівальник стрибнув на Роналду з висоти на Євро: забаганка ледь не призвела до трагедії

Джорджина під керівництвом тренера виконувала вправи для зміцнення сідничних м'язів. Вона робила присідання зі стрибками та бокові кроки із зігнутими колінами. Для цього красуня використовувала гумові стрічки, корисні для формування ніг і сідниць. Також аргентинка тренувалася зі штангою.

Через кілька хвилин у соціальних мережах вже з'явилося фото після тренування, на якому Родрігес дивиться на результати свого тренування. Вона сиділа на килимку, тож, ймовірно, це був завершальний етап тренування, на якому зірка зосередилася на розтяжці.

Реклама
undefined

Зі своєю коханою Джорджиною Родрігес Роналду познайомився не на футбольному матчі, а в шоу-румі Gucci, де дівчина працювала продавцем-консультантом. Пара офіційно почала зустрічатися у 2016 році.

Роналду заробляє величезні гроші на Близькому Сході, але й Родрігес не може поскаржитися на фінанси. Простий спонсорський пост в Інстаграмі Джорджини коштує 60 тисяч євро, а сторіс – 12 тисяч євро.

Гарячі новини Новини