Шалений вболівальник стрибнув на Роналду з висоти на Євро: забаганка ледь не призвела до трагедії

Ольга Котів27 червня, 14:40
Шалений вболівальник стрибнув на Роналду з висоти на Євро: забаганка ледь не призвела до трагедії

Вболівальник стрибнув на Кріштіану роналду на стадіоні - Інстаграм

00 хв

Безпека на Євро-2024 досі залишає бажати кращого. Вкотре під час матчу Португалії один фанат зробив все можливе, щоб дістатися до Кріштіану Роналду і сфотографуватися з ним, що мало не призвело до трагедії.

Джерело: О2

Євро викликає величезні емоції у вболівальників з усього континенту. Зокрема, в тих, хто має змогу спостерігати за змаганнями команд безпосередньо з трибун.

Роналду не зміг вразити гарячу шведку через незвичну любов: "Була найнезручніша зустріч"

Однак трапляються випадки, коли поведінка вболівальників виходить з-під контролю, що дещо псує загальну картину футбольного свята.

Яскравий приклад – те, що сталося під час суботньої гри Португалії проти Туреччини. У якийсь момент на газон стадіону в Дортмунді вибіг хлопець, який хотів сфотографуватися з Кріштіану Роналду.

Португальський нападник відреагував на ситуацію з посмішкою і зробив спільне фото. Сміливість юного фаната була винагороджена оплесками трибун.

На жаль, його прикладом пішов інший вболівальник. Через чверть години на поле вибіг дорослий чоловік. Йому пощастило менше – фаната спіймала охорона. До того ж, цього разу Роналду вже реагував зовсім по-іншому і був явно обурений.

Реклама

Значно серйозніший інцидент стався після матчу Грузія – Португалія. Коли Роналду спускався до роздягальні, вболівальник спробував вискочити на поле з трибун і ледь не протаранив 39-річного нападника. На щастя, охорона вчасно зреагувала і затулила португальську зірку своїм тілом.

Остання зустріч групового етапу склалася для Кріштіану Роналду не найкращим чином. Капітан збірної Португалії був не таким помітним, не створив багато гольових ситуацій і не завдав ударів. Окрім цього, він отримав жовту картку за протест проти не призначеного пенальті. Не дивно, що вже на 66-й хвилині Кріштіану замінили – його місце зайняв Гонсало Рамос.

39-річний футболіст був страшенно розчарований у цей вечір. Однак після гри він дотримав слова, яке дав Хвічі Кварацхелії. Кріш зустрів грузина в роздягальні, обмінявся з ним кількома словами та віддав йому свою ігрову футболку. Це велика честь для 23-річної зірки Наполі і збірної Грузії.

Гарячі новини Новини Кріштіану Роналду