Роналду не зміг вразити гарячу шведку через незвичну любов: "Була найнезручніша зустріч"

Ольга Котів26 червня, 9:00
Роналду не зміг вразити гарячу шведку через незвичну любов: "Була найнезручніша зустріч"

Шведська блогерка розповіла про зустріч з Роналду - Інстаграм

00 хв

Приголомшлива шведська блогерка Санне Йозефсон розповіла про зустріч з Кріштіану Роналду. За словами красуня, це була найнезручніша зустріч зі знаменитістю, яку вона коли-небудь мала

Джерело: Daily Star

Зустріч відбулася у Лос-Анджелесі. Шведка згадала, що менеджеру легенди Манчестер Юнайтед сподобалася подруга Йозефсон. Тому їх запросили чогось випити.

Не могла повірити своїм очам: дівчинка перевірила, чи справжній Роналду – стала хітом соцмереж

"Я думаю, що його менеджер був трохи закоханий у мою подругу, тому вони запросили нас випити в готелі "Беверлі-Хіллз". Ми не дуже добре поспілкувалися", – зауважила дівчина.

Санне пожартувала, що їм не було про що говорити. Португальська суперзірка наполягав на тому, щоб пити лише воду, щоб зберегти свої кубики пресу.

"Ми збиралися замовити щось випити, а потім він сказав, що хоче води. Хоче зберегти свої шість кубиків. Тоді я подумала, що нам немає про що говорити", – додала шведка.

Реклама

Дівчина навіть не захотіла робити з ним спільне фото. "Ні, не було! Я пішла в паб пізніше!" – віджартувалася вона.

Роналду, який зараз виступає на Євро-2024, відомий своїм здоровим способом життя, і одного разу він навіть відштовхнув пляшки кока-коли під час інтерв'ю.

Капітан збірної Португалії пересунув їх, коли сів, щоб поспілкуватися з пресою під час прес-конференції на Євро-2020. Потім він підняв пляшку з водою і вигукнув португальською: "Agua!"

У результаті цього трюку ціна акцій Coca-Cola майже одразу впала на 1,6% – з 56,10 до 55,22 долара. Своєю чергою, ринкова вартість компанії впала на 4 мільярди доларів – з 242 до 238 мільярдів.

Гарячі новини Новини