Гаряча красуня завагітніла від зіркового боксера: за нею бігав сам Ді Капріо

Ольга Котів16 квітня, 19:40
Гаряча красуня завагітніла від зіркового боксера: за нею бігав сам Ді Капріо

Ніна Агдал завагітніла від Логана Пола - Інстаграм

00 хв

Ніна Агдал вела яскраве світське життя, проте тепер, здається, вона нарешті заспокоїлася. Зараз модель зустрічається з Логаном Полом, і пара щойно оголосила, що чекає на дитину.

Джерело: О2

Логан Пол зробив собі ім'я завдяки відеоблогам. З часом американець став зіркою світового масштабу, а його ролики зібрали мільйони переглядів. Пізніше інфлюенсер вирішив проявити себе і в інших сферах життя.

Пішов від дружини одразу після пологів: скандальний боксер освідчився порноакторці – теж вагітна

На рахунку 29-річного хлопця – ролі в кіно, музичні треки та навіть боксерські поєдинки. Зараз його брат Джейк, який на два роки молодший за нього, має кращу кар'єру в бойових видах спорту, але Пол також провів незабутні бої з KSI та Діллоном Денісом.

Нещодавно він змінив вид спорту, хоча й залишився на рингу. Зараз Пол – не боєць, а професійний рестлер. За його поєдинками можна поспостерігати на гала-шоу відомої організації WWE.

Реклама

Деякий час Пол був у центрі уваги через свої стосунки. Він вже тривалий час зустрічається з Ніною Агдал. Вона – данська модель, яка в минулому зробила собі ім'я, зокрема, завдяки короткому роману з Леонардо Ді Капріо.

Нещодавно пара поділилася чудовими новинами. Ніна – вагітна, і це буде їхня перша спільна дитина. Майбутні батьки оприлюднили в Інстаграмі фото, на якому цілуються, а Логан тримає в руках знімок УЗД.

"Ще один Пол з'явиться цієї осені", – мовиться у підписі до світлини.

Логан і Ніна разом вже понад 2 роки. Торік у липні Пол освідчився своїй партнерці. Він організував заручини на озері Комо в Італії. Однак весілля ще не відбулося. Коли воно буде, поки невідомо.

Гарячі новини Новини