Пішов від дружини одразу після пологів: скандальний боксер освідчився порноакторці – теж вагітна

Ольга КотівСьогодні, 21:00
Пішов від дружини одразу після пологів: скандальний боксер освідчився порноакторці – теж вагітна

Гарсія освідчився своїй новій подружці - Інстаграм

00 хв

Раян Гарсія – один з найсуперечливіших боксерів в історії. Після одного з останніх відео спортсмена в соціальних мережах він знову потрапив на перші шпальти.

Джерело: О2

Цієї суботи, 20 квітня, Раян Гарсія проведе найважливіший бій у своєму житті. Американець зустрінеться з непереможним Девіном Хейні за пояс федерації WBC в суперлегкій вазі.

Боксер розлучився із супермоделлю через 2 години після народження сина: має нову пікантну подружку

Однак наразі у ЗМІ більше пишуть про його особисте життя, ніж про сам бій. За кілька днів до великого поєдинку Гарсія опублікував відео в Х, в якому він заявив про заручини.

"Вона сказала: "Так"! Я такий щасливий і мотивований прямо зараз перед боєм. Ми зустрічаємося. Вона – моя дружина або майбутня дружина", – написав боксер під відео.

Виявляється, Гарсія зробив пропозицію порноакторці Саванні Бонд. Однак це ще не все – через кілька годин Гарсія повідомив, що його партнерка – вагітна.

Реклама

Варто зазначити, що 25-річний боксер був фігурантом численних моральних скандалів. Лише у 2024 році у нього вже було три партнерки. На початку року він оголосив про розлучення зі своєю дружиною Андреа Селіною, зробивши це через кілька годин після народження їхньої другої дитини.

Через два місяці Гарсія оголосив про стосунки з австралійкою Мікаелою Теста, відомою своєю діяльністю на порталі для дорослих. Своєю чергою, кількома днями раніше Раян опублікував пости на Х, сказавши, що його вбили. Пізніше його батько повідомив, що це були лише "недоречні жарти" сина.

Гарячі новини Новини