Коханка звела легенду Чикаго Булз з колишньою: тремтять від страху через 250 мільйонів, яких немає

Ольга Котів5 березня, 13:40
Коханка звела легенду Чикаго Булз з колишньою: тремтять від страху через 250 мільйонів, яких немає

На Скотті Піппена подали до суду - Інстаграм

00 хв

Дивна доля звела легендарного баскетболіста Скотті Піппена та його колишню дружину Ларсу. Вони прожили у шлюбі 24 роки.

Джерело: Sport Sport

Весілля відбулося в далекому 1997 році. Офіційно пара розлучилася у 2021 році, хоча задовго до цього Ларса почала зустрічатися з набагато молодшими чоловіками.

Легенда баскетболу жорстоко познущався з колишньої: її кинув син Джордана, молодший на 16 років

Батьки чотирьох дітей постануть перед судом 2 травня через позов якоїсь Шайвет Валентайн, яка вимагає 250 мільйонів доларів відшкодування. Повідомляється, що ця жінка є колишньою коханою легенди Чикаго Булз. Вона стверджує, що Скотті та Ларса образили та переслідували її.

"Шайвет Валентайн стверджує, що Скотті використовував свій статус знаменитості, щоб переслідувати та катувати її. Вона вимагає 250 мільйонів доларів відшкодування. Позов було подано до суду Іллінойсу", – пише Page Six.

Реклама

У тому ж позові стверджується, що Піппен використовував свій вплив, щоб визнати коханку психічно неврівноваженою, і у 2019 році вона вимагала відшкодування 9999 доларів за витрати, які понесла під час їхніх стосунків.

Ларса також фігурує в позові, хоча вона не була поруч зі Скотті, коли Валентайн була його коханкою. Остання стверджує, що дружина баскетболіста завдала їй душевного болю.

Абсолютно ясно, що Піппен не має 250 мільйонів доларів, щоб заплатити постраждалій, якщо так вирішить суд. Він – один з небагатьох баскетболістів, які не дуже добре заплатили за славу.

Піппен грав за відчайдушним контрактом з Чикаго Булз через власну помилку та думки, що залишиться ні з чим. За контрактом з НБА він заробив 110 мільйонів доларів. За перші 11 сезонів він забрав лише 23 мільйони, а за решту кар'єри – 87.

Однак сьогодні від цієї суми мало залишилося. Статки Піппена зараз оцінюють у близько 20 мільйонів доларів, але він мав багато невдалих інвестицій, тому навіть ця цифра перебуває під питанням.

Ларса теж живе заможно, хоча й далеко не розкішно. Вона часто буває в компанії молодших чоловіків, зокрема зустрічалася із сином Майкла Джордана. Колишня Піппена також боїться судового позову, бо платити таку суму просто не має можливості.

Новини Скандали