Легенда баскетболу жорстоко познущався з колишньої: її кинув син Джордана, молодший на 16 років

Ольга Котів23 лютого, 12:20
Легенда баскетболу жорстоко познущався з колишньої: її кинув син Джордана, молодший на 16 років

Ларса розійшлася з Маркусом Джорданом - Інстаграм

00 хв

Легендарний баскетболіст Скотті Піппен висміяв закінчення стосунків між його колишньою дружиною Ларсою і на 16 років молодшим Маркусом Джорданом. Він є сином відомого одноклубника Піппена Майкла Джордана.

Джерело: Sport Sport

Сполучені Штати, як і весь світ, не один місяць обговорювали їхні стосунки. Нікого не бентежила різниця у віці.

Проте ЗМІ охоче повторювали, що Ларса – колишня дружина легенди Чикаго Буллз Скотті Піппена, а Маркус – син найвидатнішого баскетболіста всіх часів Майкла Джордана, який виграв з Піппеном шість титулів НБА.

Сміялися легенді в очі, хвалилися, що можуть 4 рази на день: стосунки сина Джордана і екс-дружини Піппена розвалилися, як картковий будиночок

Ларса і Маркус готувалися до весілля і дітей, але раптом все зникло. Їхні стосунки розсипалися, як картковий будиночок. Спільні фото вже видалили з соцмереж й пара більше не живе разом.

Легендарний Піппен вирішив познущатися з екс-дружини після того, як від неї пішов молодий коханий. Він опублікував в Інстаграмі відео, на якому курить сигару, як колись Майкл Джордан.

Реклама

"Мовчання – це стратегія, успіх – це результат", – написав Піппен.

Усі відразу подумали, що це було чітким повідомленням для колишньої.

"Він вже святкує розставання колишньої з Маркусом", – мовиться в одному з коментарів.

Скотті та Ларса були одружені з 1997 по 2021 рік. У них навіть народилися четверо дітей, в тому числі баскетболіст Скотті Піппен Джуніор.

Гарячі новини Новини