Від запорізької хрущовки – до апартаментів у Мадриді: жона Луніна дасть "прикурити" самій Морозюк

Ольга Осідач27 лютого, 13:24
Від запорізької хрущовки – до апартаментів у Мадриді: жона Луніна дасть "прикурити" самій Морозюк

Андрій Лунін та Анастасія Томазова / Колаж YeSport

00 хв

Іспанська преса встигла найменувати Анастасію Луніну красунею, що перевершила навіть Джорджину Родрігес. YeSport розповідає про те, чим живе муза нашого голкіпера Реала.

Гаряча брюнетка родом із Дніпра. Тут народилась 7 червня 1995 року, тут зробила перші кроки і виросла. Для здобуття вищої архітектурної освіти Анастасія обрала виш у рідному місті – Національний університет імені Олеся Гончара. Ще юною вона зустріла кохання всього свого життя – Андрія Луніна. Але про все – по черзі.

Роман у ВКонтакті, любов у запорізькій "хрущовці"

Знайомство почалась далеко не з випитої чашки кави чи зустрічі на вузькій вулиці, адже ця парочка знайшла одне одного у колись легальній соціальній мережі ВКонтакті. Андрій тоді виступав за футбольний клуб Дніпро, тож доля їм приготувала приємний подарунок. Стало очевидним, що, як мінімум, одна зустріч у цієї пари має відбутись.

Реклама

Дружина Луніна проміняла чоловіка на іншого чемпіона і встановила вдома камеру спостереження

Попри те, що Настя вболівала за Шахтар і якийсь час навіть мріяла, аби її обранець був "гірником", вона вирішила стати на бік кохання – і не прогадала.

undefined

Закохані насолоджувались кожною миттю разом. Лунін перейшов у Зорю. Вони не бачили перешкоди навіть в орендованій скромній запорізькій квартирі, розташованій неподалік Славутич-Арени, адже вірили – попереду чекає великий успіх. На чотири роки старша Анастасія (ще тоді Томазова) стає для коханого неймовірною підтримкою і вони разом прямують до мрії. Зрештою, у 2018-му пара перебирається до Мадрида – Андрія викупив у Зорі сам Королівський клуб!

Пропозиція, шлюб, конфуз із каблучкою

Після чотирьох років стосунків, 25 грудня 2019-го, сором’язливий Лунін зробив Насті пропозицію руки та серця на полі стадіону Реала і почув омріяне "ТАК!". Згодом, 18 березня 2021-го, вони розписались. Домовилися це зробити без пишного бенкету та зайвого пафосу, а так, як їм подобалось. У такий відповідальний день пара одягла спортивні костюми, проте дотрималась дрес-коду, адже наречена ставила свій автограф таки у білому вбранні.

undefined

На каблучках вирішили не економити і обрали для такої події вже стандартний ювелірний бренд Cartier. До речі, з каблучкою для заручин футболіст прогадав, адже розмір 16,5 в Україні та Іспанії – різний. Чоловіку довелось купувати ще одну.

undefined

Молодята освоїлись у Мадриді і навіть вирішили придбати там шикарний пентхаус. Через рік після одруження, 13 травня 2022 року, світ побачив ще один Андрій Лунін – з приставкою "молодший". Анастасія не приховує – чоловік дуже змінився після народження сина, і наголошує, що таку трансформацію помітила не тільки вона, але і його колеги.

undefined

Кар’єра

Луніна пробувала себе у моделінгу, дизайні, а зараз активно веде соціальні мережі. До речі, на даний момент у неї вже третя сторінка в Instagram, бо першу видалили через велику кількість скарг, іншої попросив позбутись Андрій, адже уваги від чоловіків до його обраниці там було предостатньо.

Анастасія завжди підтримує свого чоловіка, а не так давно навіть принизила його конкурента Кепу Аррісабалагу, опублікувавши фото з підписом: "Без сумніву номер один". Цей допис коханий попросив прибрати, проте за лічені хвилини скрін розлетівся всім інтернетом.

Колись Настя задумувалась над тим, щоб стати агентом свого чоловіка, проте розуміє, що через емоції може прийняти погане для нього рішення, тож вирішила відпустити цю ідею і просто допомогла йому знайти професіонала. Зараз задумується над тим, аби вести блог на YouTube, і вже навіть придбала камеру, бо шанувальники дуже просять впустити їх хоча б на мить у закулісся відомої пари.

Фото Анастасії Луніної – начувайся, Морозюк!

Дружина Луніна любить відверті фото і одного разу навіть заявила, що у розкутості може бути на рівні з Іриною Морозюк, проте стримує себе. А ми ж тим часом пропонуємо познайомитись із контентом українки трішки ближче.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

"Майбутній зять, чи ні – не мені вирішувати": як Христина Шацьких опинилася між двох легенд Динамо

Love Story Новини Андрій Лунін
Андрій Лунін
Публікації