Дружина Луніна проміняла чоловіка на іншого чемпіона і встановила вдома камеру спостереження

Ольга Котів26 лютого, 17:40
00 хв

Кохана українського воротаря традиційно побувала на домашньому матчі Реала. Анастасія Луніна сфотографувалася з іншим зірковим чоловіком.

Дружина голкіпера збірної України активно підтримує свого чоловіка не тільки на стадіоні, а й у соцмережах. Так, Анастасія у своїх сторіс весь день репостила сейви Андрія у переможному матчі проти Севільї (1:0).

Лунін зізнався, чому з нього насміхалися в Реалі: "Найгірші й найогидніші"

Після матчу кохана українського футболіста, який у 2019 році ставав чемпіоном світу серед молодіжних збірних, поділилася традиційним селфі зі стадіону Сантьяго Бернабеу, порадівши черговим трьом очкам у боротьбі за золото іспанської Ла Ліги. Андрій Лунін відповів сердечками у своїх сторіс.

У кулуарах мадридської арени його кохана Анастасія зустріла Ілію Топурію. Іспанець грузинського походження нещодавно став чемпіоном в UFC. Бійця змішаних єдиноборств зустрічали на Бернабеу з особливою місією. Топурія розвів м'яч з центра поля і "позичив" свій чемпіонський пояс зіркам Реала.

Реклама
undefined

Також Анастасія Луніна похвалилася, що встановила камеру в дитячій кімнаті свого 2-річного сина, аби мати змогу піклуватися про нього, заодно не пропускаючи матчі коханого чоловіка.

Гарячі новини Новини Андрій Лунін