Померла після сексу з футболістом: історія 19-річної дівчини, яка шокувала всю Бразилію

Ольга Котів4 лютого, 20:40
Померла після сексу з футболістом: історія 19-річної дівчини, яка шокувала всю Бразилію

Дівчина загинула після сексу з футболістом - F5 Online

00 хв

Бразилія досі перебуває в шоці після звістки про смерть 19-річної Лівії Габріели да Сілва Сантос. Вона померла від крововиливу в геніталії.

Джерело: Marca

У дівчини були 4 зупинки дихання і серця. Це сталося після статевого акту з бразильською зіркою Корінтіанса Дімасом де Олівейрою, який був її ровесником.

Беллінгем міг обізвати Грінвуда ґвалтівником: Ла Ліга найме фахівця з читання по губах

Лівія Габріеле да Сілва Сантос вела звичайне життя. Вона навчалася на медсестру та жила з батьками. Її батько був поліцейським у відставці.

Він розповів у відділку, що його дочка в ніч перед смертю сказала родині, що збирається на зустріч з подругою, також дочкою поліцейського. За словами чоловіка, дівчата збиралися в той вечір піти в ресторан подивитися матч Корінтіанса проти Сан-Паулу.

Проте це було неправдою. Вони не зустрічалися у той вечір. Натомість дівчина познайомилася з Дімасом у його квартирі. На допиті футболіст розповів, що Лівії стало погано під час сексу, і вона втратила свідомість після того, як побачила кров.

Реклама

Батько жертви підтвердив причину смерті. Молода бразилійка померла після чотирьох зупинок серця внаслідок кровотечі, викликаної порізом у піхві довжиною близько 5 сантиметрів.

Поліція досі з'ясовує, чи був цей поріз спричинений тертям під час статевого акту, чи стороннім предметом. Тіло загиблої скерували до Інституту судової медицини для ретельного дослідження.

Гарячі новини Новини