Беллінгем міг обізвати Грінвуда ґвалтівником: Ла Ліга найме фахівця з читання по губах

Ольга Котів2 лютого, 16:50
Беллінгем міг обізвати Грінвуда ґвалтівником: Ла Ліга найме фахівця з читання по губах

Беллінгем міг назвати Грінвуда ґвалтівником - Інстаграм Джуда Беллінгема

00 хв

Ла Ліга звернеться до фахівця з читання по губах, щоб вирішити, чи справді Джуд Беллінгем пробурмотів образливе слово на адресу Мейсона Грінвуда. За це зірці Реала може загрожувати покарання від іспанської футбольної асоціації.

Джерело: Daily Mail

Подія трапилася під час матчу Хетафе проти Реала. Консультація з фахівцем з читання по губах необхідна для того, щоб вирішити, чи варто продовжувати розгляд справи про ймовірну образу Грінвуда.

"Ми майже рік жили в Роналду – не витратили ні копійки": екс-зірки МЮ купалися в розкоші за рахунок Кріштіану

Ла Ліга не має повноважень карати гравців, але якщо експерти беззаперечно підтвердять, що Беллінгем назвав Грінвуда ґвалтівником, вони передадуть справу на розгляд дисциплінарного комітету Іспанської федерації футболу (RFEF).

Процес не буде швидким, оскільки консультації, а потім обговорення у RFEF займуть не дні, а тижні.

Джеремі Фріман, експерт з читання по губах, найнятий виданням Mail Sport "на 97% впевнений", що Беллінгем вимовив саме слово "ґвалтівник".

Реклама

"Крім того, мовець, схоже, має яскраво виражений акцент Бруммі, який я врахував у своїй інтерпретації", – зауважив Фріман.

Нагадаємо, що під час зіткнення Беллінгем з хрускотом приземлився на гравця Хетафе, щоб вибити м'яч з гри. Коли відеозапис інциденту поширився в соціальних мережах, вболівальники помітили, як гравець збірної Англії пробурмотів слово "ґвалтівник" на адресу нападника.

У січні 2022 року Грінвуда звинуватили у спробі зґвалтування, нападі та примушуванні до насильства щодо своєї дівчини. Однак у лютому 2023 року звинувачення були зняті Королівською прокурорською службою. Причина полягала в тому, що ключові свідки відмовилися від своїх свідчень.

Гарячі новини Новини