"Ми майже рік жили в Роналду – не витратили ні копійки": екс-зірки МЮ купалися в розкоші за рахунок Кріштіану

Ольга Котів2 лютого, 14:45
"Ми майже рік жили в Роналду – не витратили ні копійки": екс-зірки МЮ купалися в розкоші за рахунок Кріштіану

Андерсон жив у Роналду - News Group Newspapers Ltd

00 хв

Андерсон згадав часи, коли жив у маєтку Кріштіану Роналду. Бразильська зірка футболу розповів, хто ще з колишніх зірок МЮ був разом з ними.

Джерело: The Sun

Бразилець, якому зараз 35 років, приєднався до МЮ у 2007 році. Він перейшов з Порту.

Тоді півзахиснику було лише 19 років, і його португаломовний колега Роналду, старший за нього на 4 роки, взяв хлопця під своє крило.

"Двійник Мессі переспав з 23 жінками за ніч" – йому загрожувала смертна кара

Андерсон був вражений працездатністю Роналду.

"Ми з Луїшем Нані жили в будинку Кріштіану Роналду майже рік. Тренування було о 9:30, але іноді нам доводилося йти о 6:30, тому що Роналду був у клубі, і ми йшли з ним. Ми з Нані спали там на ношах і чекали, бо його робота вже розпочалася", – згадує спортсмен.

Реклама

Андерсон розповів, що, як тільки він приїхав до Манчестера, то пішов до Кріштіану додому.

"Я йому дуже вдячний. Він усиновив мене. Ми з Нані прожили в будинку CR7 майже рік. Ми поїхали, бо хотіли поїхати. Заради нього ми б залишилися там. Ми нічого не витрачали. Кріштіану брав нас на тренування, годував нас і мав для нас кухаря. Там був басейн всередині та зовні будинку, джакузі, тенісний корт", – зазначив Андерсон.

За вісім років на Олд Траффорд Андерсон провів 181 матч. Попри свої численні успіхи, він не відчуває, що повністю реалізував свій потенціал.

"Якби я мав хоч 5 відсотків характеру Кріштіану Роналду, я був би серед 20 найкращих півзахисників того часу. Щось дуже бразильське в тому, щоб думати, що ми вже все виграли та що все вирішено. Не хотіти чогось більшого", – підсумував футболіст.

Андерсон завершив кар'єру у 2019 році, коли йому був 31 рік.

Гарячі новини Новини