"Двійник Мессі переспав з 23 жінками за ніч" – йому загрожувала смертна кара

Ольга Котів1 лютого, 23:35
 "Двійник Мессі переспав з 23 жінками за ніч" – йому загрожувала смертна кара

Двійнику Мессі загрожувала смертна кара - Інстаграм

00 хв

Двійника Ліонеля Мессі звинуватили у тому, що він обманом змусив 23 жінок зайнятися з ним сексом, видаючи себе за екс-зірку Барселони. Чоловік називає ці чутки фейковими.

Джерело: Daily Star

Резу Парастеша називають іранським Мессі. Він є знаменитістю у своїй країні, адже має дивовижну схожість з капітаном збірної Аргентини, яка виграла Чемпіонат світу з футболу.

Шалена сума: неочікуваний заробіток Мессі на Супербоулі вражає

Парастеш зібрав колосальні 1,1 мільйона підписників в Інстаграмі. Однак слава 31-річного двійника футболіста не була безхмарною.

Резу звинуватили в тому, що він використовував свою зовнішність, щоб обманним шляхом заманювати в ліжко прихильниць Мессі. Мовляв, чоловік обманув таким чином 23 жінок.

"Поширення цієї неправдивої новини, на мою думку, є непростимим. Я не маю міжнародного адвоката, щоб розслідувати цю справу і звернутися до суду. Ця новина негативно вплинула на мою роботу і мою громадську та соціальну позицію", – заявив двійник Мессі.

Реклама

За словами чоловіка, це була найгірша фейкова новина, яку зробили про нього, і він навіть не знає, чому.

"Поставте себе на моє місце. Ви живете в мусульманській країні, і ця неправдива новина поширюється, що станеться? Чи знаєте ви, що в моїй країні за таке передбачена смертна кара? Це буде національна катастрофа. Звичайно, багато людей знатимуть, що це фейк, і ви не знайдете жодної людини, яка б висунула проти мене такі претензії", – додав Парастеш.

Гарячі новини Новини