Мессі купає Ямала у ванні – мережу розірвали вірусні фото, батько підтвердив правдивість

Ольга Котів5 липня, 16:20
Мессі купає Ямала у ванні – мережу розірвали вірусні фото, батько підтвердив правдивість

Ламін Ямал сфотографувався з Ліонелем Мессі у дитинстві - Yahoo! Sports

00 хв

Нещодавно у мережі завірусилося фото дитини та легенди Барселони Ліонеля Мессі на початку своєї кар’єри. Багато людей в Інтернеті почали підозрювати, що між малечею та вундеркіндом Барси є велика схожість.

Джерело: Yahoo! Sports

Мовиться про Ламіна Ямала, якому зараз 16 років. Його батько підтвердив всі здогадки.

Порада тата 16-річної зірки збірної Іспанії наробила галасу: дівчатам доведеться довго чекати

Цікаво, що це не єдине фото, на якому Ламін і Ліонель зображені разом. Є ще одна світлина, на якій пліч-о-пліч із Мессі, який тепер уже закріпився як один із найкращих у спорті, стояв більш дорослий Ламін Ямал.

undefined

Батько гравця також підтвердив, що на цій фотографії зображений його син.

"Досить доленосним і поетичним чином минуле переплело Мессі і Ямала. Хоча батько перлини Барселони хотів би виділити їх обох як дві "легенди", тут, звичайно, немає повної гіперболи", – пишуть західні ЗМІ.

Реклама
undefined

Попри те, що переможець Кубка світу та колишня суперзірка Барселони є справжньою легендою, Ямал також має всі можливості для того, щоб розвинути насичену подіями кар’єру.

До слова, фотографії Мессі з маленьким Ямалом належать каталонській газеті SPORT, що на той час публікувала щорічний календар солідарності (Лео та Ламін стали головними героями 2008 року), в якому брали участь гравці першої команди. Світлину зробив Жоан Монфор.

Гарячі новини Новини