Порада тата 16-річної зірки збірної Іспанії наробила галасу: дівчатам доведеться довго чекати

Ольга Котів2 липня, 16:00
Порада тата 16-річної зірки збірної Іспанії наробила галасу: дівчатам доведеться довго чекати

Тато передав Ламіну Ямалу кілька особистих життєвих порад - Інстаграм

00 хв

У 16 років Ламін Ямал став наймолодшим футболістом в історії чемпіонату Європи. Під час Євро-2024 спортсмена супроводжує його батько Мунір Насрауї.

Джерело: О2

Ямал перебуває в Німеччині разом з іншими представниками Іспанії. Батько підтримував сина на стадіоні, зокрема, під час перемоги в матчі 1/8 фіналу Євро-2024 проти Грузії з рахунком 4:1.

У перерві між матчами Євро вчить уроки: іспанці ризикують суворим штрафом через вік своєї зірки

Мунір Насрауї набув популярності в соціальній мережі Інстаграмі. На його акаунт підписалися 116 тисяч користувачів.

Він часто публікує спільні фото зі своїм сином – гравцем Барселони та збірної Іспанії. Марокканець купається в променях слави молодого спортсмена.

Батько і син товаришують. Вони розмовляють не лише на футбольні теми, а й на особисті. Мунір переконав сина, що він повинен одружитися з коханою жінкою не раніше, ніж після свого 26-річчя. Молодий футболіст наразі не має наміру ухвалювати рішення всупереч переконанням тата.

Реклама

"Я планую одружитися, коли мені виповниться 26 років. Я в цьому впевнений. Нещодавно до мене в ліфті підійшла дівчина, попросила фотографію, а потім попросила мій номер телефону", – розповів Ламін.

Швидше за все, 32-річний Мунір опирається на власний досвід, оскільки він рано зіткнувся з дорослим життям. Коли народилася Ламін, він був ще підлітком. У марокканця та його дружини Шейли Ебани є ще двоє дітей.

Гарячі новини Новини