У перерві між матчами Євро вчить уроки: іспанці ризикують суворим штрафом через вік своєї зірки

Ольга Котів24 червня, 14:20
У перерві між матчами Євро вчить уроки: іспанці ризикують суворим штрафом через вік своєї зірки

Ламін Ямал - Інстаграм

00 хв

16-річний Ламін Ямал – зірка збірної Іспанії та Барселони. Юнак є наймолодшим футболістом, який грав у фінальній частині чемпіонату Європи, і його можуть чекати неприємності.

Джерело: О2

Ламін – неповнолітній, тож не має права працювати на території Німеччини після 23:00. Якщо він зіграє пізно ввечері проти Албанії чи далі у плей-офф, федерація заплатить штраф у розмірі 30 000 євро.

Важливий гол від нападника Барселони – шанувальниці не встояли на ногах

Німецьке законодавство є чітким і суворим для тих, хто використовує неповнолітніх для роботи у вечірній час. Усі, кому ще не виповнилося 18 років, не мають права працювати після 20:00. Для футболістів можна грати до 23:00, але треба піти з поля набагато раніше, щоб вчасно потрапити додому.

Збірна Іспанії завершить груповий етап Євро-2024 поєдинком проти Албанії. Цей матч відбудеться в понеділок у Дюссельдорфі о 21:00.

Реклама

Якщо Ламін Ямал зіграє – а наразі він виходив у стартовому складі проти Хорватії (3:0) та Італії (1:0) – іспанська федерація може бути оштрафована за порушення правил.

Тож іспанці мають проблему, адже важко уявити, що Ямал в якомусь з важливих матчів раптом опиниться на лавці запасних або взагалі поза складом. Юнак грає дуже добре, тому федерації, ймовірно, доведеться заплатити штраф за його виступ.

undefined

Ямал блискуче грає на Євро і старанно вчиться в перервах між іграми та тренуваннями. Адже попереду літні канікули, а навчальний рік ще треба завершити.

Варто зауважити, що король Феліпе, який відвідав гравців після матчу з Італією, дізнався, наскільки Амін молодий, у роздягальні іспанської команди. Побачивши 16-річного хлопця, він схопився за голову.

Гарячі новини Новини