"Мій звір, зробив різницю на полі": Маліновська відверто прокоментувала виліт України з Євро-2024

Ольга Котів27 червня, 14:00
"Мій звір, зробив різницю на полі": Маліновська відверто прокоментувала виліт України з Євро-2024

Роксана Маліновська - Інстаграм

00 хв

Обраниця гравця Дженоа і сумує, і радіє водночас. Роксана Маліновська дала свою оцінку грі коханого і збірної України.

Дівчина, на Інстаграм якої підписалися майже 34 тисячі шанувальників, активно коментує футбольні справи свого чоловіка. Роксана пильно стежить за клубами і збірними, а досвід життя в Бельгії, Франції та Італії дає їй змогу бачити ширшу картину, повідомляє YeSport.

Плакала, кохала: Маліновська, Яремчук, Зінченко й інші дружини на матчі України – гарніші за футбол

Її коханий традиційно не потрапив у стартовий склад команди Сергія Реброва, але після виходу на заміну був одним із найкращих.

Маліновський за 20 хвилин на полі 3 рази вступав у відбір, створив 2 моменти, тричі виносив м'ячі, страхуючи партнерів, та виграв 3 єдиноборства з чотирьох.

"Люблю тебе, мій звір. Як і сказала перед матчем, переможе найкращий. Україна була кращою, але Бельгія іде далі. Це життя, це футбол.

Реклама

Маліновський, без будь-яких сумнівів, зробив різницю на полі", – заявила Роксана у своїх сторіс, натякнувши, що не згодна з роллю запасного, яку відводять Руслану в національній команді.

"З одного боку ми могли перемогти. З іншого – я нарешті тебе побачу", – дружина Маліновського знаходить позитив навіть у сльозах поразки.

Руслан уже прибув до Італії, де мешкає його сім'я. Роксана мило зустрічала коханого, жартівливо звертаючись до нього італійською мовою і підписавши відео: "Ласкаво просимо додому. Найбільша любов мого життя".

Гарячі новини Новини