Плакала, кохала: Маліновська, Яремчук, Зінченко й інші дружини на матчі України – гарніші за футбол

Ольга Котів18 червня, 15:00
Плакала, кохала: Маліновська, Яремчук, Зінченко й інші дружини на матчі України – гарніші за футбол

Дружина Юхима Коноплі - Інстаграм

00 хв

Обраниці футболістів збірної України яскраво підтримували своїх чоловіків у першому турі Євро-2024. Влада Зінченко і компанія потрапили в об'єктиви камер фотографів зі всього світу.

Україна програла Румунії з рахунком 0:3 у першому турі чемпіонату Європи. Очевидно, цей результат добряче розчарував коханих гравців збірної, яких було чимало на трибунах у Мюнхені, повідомляє YeSport.

Друг Мілевського програв величезну суму на матчі Україна – Румунія: "З позитиву – MEGOGO ліг"

Зокрема, головний інтерес фотографів Getty Images привернула Влада Седан – дружина Зінченка. Вона тримала на руках страшу донечку Єву, якій у серпні виповниться 3 рочки. Їм зробили відразу 7 світлин.

Роксана Маліновська дуже сумувала, що її чоловік Руслан залишився у запасі. Опублікувала фото, як він розминається з трьома смайликами плачу.

"Кохаю тебе", – написала дружина Маліновського, коли той вийшов на заміну. Дівчина, на чий Інстаграм підписалися майже 40 тисяч шанувальників, продовжує вірити: "Україна понад усе".

Реклама
undefined

Також на трибунах засвітилися дружини Романа Яремчука і Тараса Степаненка з дітьми. Хлопчики наминали страву, набираючись сил для якнайкращого вболівання за своїх татусів, а також мило блукали Мюнхеном у футболках батьків.

Натомість стражденне обличчя Микити Яремчука на спеці відображало настрої усіх українських вболівальників – цього разу зовсім не вийшло потішити грою чи результатом.

undefined

Такі потрібні слова: дружина Луніна прокоментувала фіаско чоловіка в матчі Україна – Румунія

Гарячі новини Новини Тарас Степаненко Роман Яремчук Влада Зінченко Олександр Зінченко