Друг Мілевського програв величезну суму на матчі Україна – Румунія: "З позитиву – MEGOGO ліг"

Ольга Котів18 червня, 11:00
Друг Мілевського програв величезну суму на матчі Україна – Румунія: "З позитиву – MEGOGO ліг"

Друг Мілевського програв на матчі Україна – Румунія - Інстаграм

00 хв

У першому турі Євро-2024 17 червня збірна України зазнала поразки від Румунії. Близький друг Артема Мілевського прогнозував перемогу нашої національної команди.

Джерело: NV

Сергій Третьяк програв на цьому матчі 10 тисяч доларів.

"Це хана": кохана тренера збірної України шокована реакцією фанів – психологиня пояснює, що не так

"Програв 10 тисяч доларів. Але це не найбільша моя ставка в житті, щоправда, і не найменша. Я граю на дистанції, своє на чемпіонаті Європи зароблю", – зазначив він.

Третьяк додав, що відчуває більше жаль, ніж сором і пригнічення, бо всі сподівалися на позитивний результат і три очки в першому матчі проти Румунії.

"Але нам легко зараз говорити з диванів і критикувати збірну за беззубу гру в першому турі. Я думаю, що все буде добре і залишаю свою ставку на вихід із групи", – додав він.

Реклама

Сергій відзначив і позитивні моменти того матчу.

"З позитиву можу відзначити київські електромережі, які на початку матчу вимкнули світло. Але ми не здалися, увімкнули генератор у надії побачити позитивний результат від гри Україна – Румунія. З позитиву ще те, що MEGOGO ліг і українці не змогли дивитися цей матч. Але вимкнули дуже пізно. Потрібно було і світло, і MEGOGO відключати до 28-ї хвилини матчу", – підсумував Третьяк.

Гарячі новини Новини