"Це хана": кохана тренера збірної України шокована реакцією фанів – психологиня пояснює, що не так

Ольга Котів18 червня, 10:21
"Це хана": кохана тренера збірної України шокована реакцією фанів – психологиня пояснює, що не так

Стелла Худжамова із синами - Інстаграм

00 хв

Дружина Рустама Худжамова вважає недоречним гнів уболівальників. Збірній України потрібна зараз підтримка.

Рустам Худжамов є тренером воротарів у команді Сергія Реброва. Його дружина, якій днями виповнилося 39 років, працює психологом.

"Найпрекрасніше створіння у світі": екс-футболіст Динамо і Шахтаря купається в любові

Стелла Худжамова особисто відвідала мюнхенський стадіоні Альянц Арена, де Україна розгромно поступилася Румунії з рахунком 0:3.

Жінка показала, як вболівало "синьо-жовте" море на трибунах. Хвилювалася і сама: "Нервові клітини не відновлюються? Тоді це хана".

Після матчу сфотографувала своїх синів, які продовжують вірити у батька і збірну. Однак зранене серце фанатів важко відреагувало на фіаско у першому ж турі Євро-2024.

Я просто в шоці від того, як всі ополчились проти хлопців. Ви серйозно? Коли це кому допомагало?! І як це нас посилює? Нас всіх? Так, ми зіграли 3:0, це неочікувано і сумно!!! Але кажу вам як психолог: коли ти говориш будь-кому, що він невдаха і нікчема, від цього той ніколи не стане "вдахою". Точніше, може, і стане сильнішим, переможе, буде крутим, але не завдяки вам, а всупереч! Дослухайтесь, це вам у будь-яких відносинах згодиться! – розповіла Худжамова у своєму Інстаграмі.

Реклама
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
Гарячі новини Новини