Коханка та дружина прийшли на Євро: охоронці слідкували, щоб жінки зірки АПЛ не зустрілися

Ольга Котів24 червня, 13:40
Коханка та дружина прийшли на Євро: охоронці слідкували, щоб жінки зірки АПЛ не зустрілися

Лорін Гудмен була коханкою футболіста Кайла Вокера - Інстаграм

00 хв

На стадіон у Франкфурті одночасно прийшли дружина та колишня коханка Кайла Вокера. Служба безпеки подбала про те, щоб вони не зустрілися.

Джерело: O2

У 2022 році гравець збірної Англії одружився з Енні Кілнер, з якою перебував у стосунках протягом 12 років. У пари народилися четверо дітей, проте Вокер не зміг зберегти вірність дружині.

"Зрада – це природньо, мені шкода Кайла Вокера": коханка стала на захист оборонця

Трохи більше ніж через рік після весілля спливла інформація про інтрижку – футболіст закрутив роман з Лорін Гудман, плодами якого стали дочка і син.

Стосунки з Лорін не поховали його шлюб з Енні. Футболіст виступив з жорсткою самокритикою в ЗМІ та вибачився перед своєю багаторічною партнеркою. За його власними словами, в особистому житті він робив "ідіотський вибір".

Зараз він перебуває на Євро-2024 у Німеччині. Туди ж приїхали Енні та Лорін. Вони були гостями на матчі Англії проти Данії, який завершився внічию 1:1. Обидві вирішили підтримати Вокера в прямому ефірі.

Реклама

Англійські ЗМІ повідомляють, що охорона, яка супроводжувала жінок, отримала особливе завдання. Воно полягало в тому, щоб за будь-яку ціну не допустити їхньої можливої зустрічі.

В іншому випадку на франкфуртському стадіоні могла статися серйозна бійка. Жінки не відчувають симпатії одна до одної та, по суті, обливають одна одну брудом через ЗМІ.

Гарячі новини Новини