"Зрада – це природньо, мені шкода Кайла Вокера": коханка стала на захист оборонця

"Зрада – це природньо, мені шкода Кайла Вокера": коханка стала на захист оборонця

Кайл Вокер - Особиста сторінка в Instagram

00 хв

Італійська модель Паола Сауліно вирішили підтримати Кайла Вокера, якого кинула дружина через те, що він став батьком другої дитини від іншої жінки.

Джерело: DailyStar

Модель, яка спала із зіркою Прем'єр-ліги за спиною його дівчини, каже, що їй шкода головного героя цього сценарію, – Кайла Вокера.

Власник Полісся обмінявся з президентом Жирони оригінальними подарунками — Усик зацінив

33-річний захисник Манчестер Сіті зараз самотній. Все через те, що його викрили у систематичних зрадах.

Одна з жінок, якій насправді шкода Вокера, – це італійська красуня Паола Сауліно. Вона вважає, що більшість футболістів чинять бруд за спинами своїх партнерок. Власне Паола одна з тих, з ким Кайл проводив час для додаткових розваг.

"По-перше, я не здивована тим, що зробив Кайл. Я щиро вірю, що зрада – це цілком природна річ у житті. Що не так? Можливо, зрада має погану назву, але це нормально, що ми можемо бажати інших речей у житті. Чому б так не бути в любові?" – сказала дівчина.

Реклама

34-річна Паола співчуває Вокеру. Вважає, що 98% футболістів роблять це, можливо, не створюючи паралельного життя, але їм дуже легко мати двох-трьох дружин і дітей, розкиданих навколо.

Коханка стала відомою під час італійського референдуму 2016 року, коли пообіцяла чоловікам, які проголосували проти, сексуальні послуги до того, як конституційні реформи колишнього прем’єр-міністра Маттео Ренці були відхилені.

Гарячі новини Новини