Найкращий гравець ЧС-2010 став успішним тенісистом у 45 – легенда футболу має вражаючі успіхи

Ольга Котів23 червня, 15:00
Найкращий гравець ЧС-2010 став успішним тенісистом у 45 – легенда футболу має вражаючі успіхи

Дієго Форлан, дружина та діти - Інстаграм

00 хв

Дієго Форлан повернувся до спорту, який закинув у 16. Легенда збірної Уругваю сенсаційно підкорює тенісні корти.

Джерело: FútbolUy

Напрочуд рідко буває так, що зірковий спортсмен стає успішним в якомусь іншому виді спорту після завершення кар'єри футболіста. Однак 45-річний колишній форвард Манчестер Юнайтед, Атлетіко та Інтера руйнує всі шаблони.

Партнер Зінченка проміняв Євро на шкідливі звички в компанії дружини: "Поки він тренер, я не граю"

В його активі 112 матчів за Уругвай. Форлан здобув "Золотий м'яч" на футбольному чемпіонаті світу 2010 як найкращий гравець турніру, де його збірна зупинилася за крок від бронзових медалей. Дієго забив на тому Мундіалі 5 голів, як і ще троє бомбардирів – більше не було ні в кого.

Уругваєць повісив бутси на цвях у 2018 році, а нещодавно почав кар'єру тенісиста. Форлан уже досягнув неймовірних успіхів.

Реклама

Він відмовився від мрії стати першою ракеткою у віці 16 років, зосередившись на футболі. На молодіжному рівні йому протистояли майбутні зірки та переможці турнірів Великого шолома серед юніорів.

А зараз багатодітний батько сам взяв участь у турнірі ITF MT 1000 у Перу. Змагання відбувалися на грунті. Дієго виграв усі 3 свої стартові матчі, причому з розгромним рахунком, віддавши лише 9 геймів з 36.

Легендарний бомбардир зі старту пробився у чвертьфінал одиночного турніру та виграв фінал парного. А це ж лишень перше тенісне змагання, в якому Форлан взяв участь за межами рідного Уругваю!

Цікаво, що у 2003 році сер Алекс Фергюсон організував тенісний турнір серед футболістів Манчестер Юнайтед, який очолював.

Шотландський наставник поставив тоді гроші на перемогу Форлана і не прогадав. При цьому Фергюсон навіть не знав, що Дієго раніше грав у теніс, але тренерське відчуття не підвело.

Гарячі новини Новини