Партнер Зінченка проміняв Євро на шкідливі звички в компанії дружини: "Поки він тренер, я не граю"

Ольга Котів23 червня, 13:00
Партнер Зінченка проміняв Євро на шкідливі звички в компанії дружини: "Поки він тренер, я не граю"

Бен Вайт - BackGrid

00 хв

Напевно, немає більшої честі для футболіста, ніж представляти свою країну на великому змаганні. І хоча багато хто мріє про цей момент, є й ті, хто не дуже хоче грати за збірну.

Джерело: Sport Sport

Дуже часто буває так, що певні розбіжності з тренером чи членами штабу змушують гравця відмовитися від збірної. Такий випадок трапився із Беном Вайтом.

Миколенко і Шацьких втекли з Євро в Мадрид – кохані гравців збірної України приголомшують красою

Одноклубник Олександра Зінченка не поїхав на Євро саме через тренера Гарета Саутгейта. Востаннє захисник виступав за збірну Англії на чемпіонаті світу в Катарі, коли раптово покинув табір через розбіжності з асистентом тренера Стівом Холландом.

undefined

Вайт тоді сказав, що більше ніколи не гратиме за Англію, доки Саутгейт керуватиме, і дотримав свого слова. Тренер, складаючи попередній список на Євро, надіслав запрошення Бену, але спортивний директор Арсенала сказав, що захисник на нього не відповість.

Реклама

Вайт віддає перевагу побути зі своєю сім'єю на Ібіці й не надто цікавиться національною командою та й загалом футболом.

"Наскільки я знаю, він недоступний для нас", – коротко пояснив Саутгейт, чому Вайта немає в складі на Євро.

Зараз футболіст Арсенала насолоджується відпусткою зі своєю родиною. Нещодавно його зняли з нікотиновими пакетами та двома сигаретами в руці.

Футболіст заряджається енергією до нового сезону на Ібіці разом зі своїми близькими й, схоже, його зовсім не хвилює те, що він відсутній на Євро-2024.

undefined
undefined

Гарячі новини Новини