Джорджина позує у ледь помітному бікіні, поки Роналду на Євро-2024: гаряча, як завжди

Ольга Котів18 червня, 15:40
Джорджина позує у ледь помітному бікіні, поки Роналду на Євро-2024: гаряча, як завжди

Джорджина Родрігес зачаровує формами - Інстаграм

00 хв

Партнерка Кріштіану мала чарівну фотосесію напередодні стартового матчу Португалії проти Чехії. Джорджина Родрігес позувала в розкішному бікіні, готуючись підтримати свого коханого на Євро-2024.

Джерело: The Sun

Колишній форвард Ман Юнайтед та Реала напружено готується до стартового матчу Португалії проти Чехії. На Євро-2016 Кріштіану вже брав золото, а 20 років тому допоміг вибити Англію з чемпіонату світу по пенальті.

Майбутня зірка: донька Роналду вразила фанатів своїми вокальними здібностями – їй всього два роки

undefined

Джорджина є матір'ю четвертої дитини Роналду – Алани. Молодша донька Кріштіану народилася восени 2017 року в іспанському місті Хака.

undefined

Джорджина позує у зухвалих трусиках, надихаючи Роналду на нові звершення. Іспанка, молодша на 9 років за португальця, займалася танцями, перш ніж змінити кар'єру на модельну після вивчення англійської мови в Лондоні.

Вперше модель помітили на побаченнях із суперзіркою Реала наприкінці 2016 року. Джорджина стверджує, що її знайомство з Роналду було "коханням з першого погляду".

Реклама

"Наша перша зустріч відбулася в Gucci, де я працювала продавцем-консультантом. Через кілька днів ми знову побачилися на заході іншого бренду. Саме тоді ми змогли поговорити в невимушеній атмосфері, поза межами мого робочого середовища. Це було кохання з першого погляду для обох", – зазначила красуня.

Гарячі новини Новини