Майбутня зірка: донька Роналду вразила фанатів своїми вокальними здібностями – їй всього два роки

Дарія Бутилкіна8 червня, 15:20
Майбутня зірка: донька Роналду вразила фанатів своїми вокальними здібностями – їй всього два роки

Джорджина Родрігес з донечкою - Особиста сторінка в Instagram

00 хв

Джорджина Родрігес, кохана легендарного футболіста Кріштіану Роналду показала світові унікальне відео. Маленька донечка зіркової пари зворушливо співає.

Джерело: Instagram

Джорджина може тішитися, адже має велику армію підписників, що налічує майже 60 мільйонів фоловерів. Брюнетка активно веде свій Instagram, у якому власне активно ділиться усім, що відбувається в її житті.

Підростає заміна: син Лучкевича вправно тренується – перейняв від тата футбольні здібності

У незвичайному відеоролику, опублікованому у сторіс, дворічна донька футбольної легенди продемонструвала свої вокальні здібності, співаючи зворушливу пісню. Незважаючи на юний вік, дівчинка показала вражаючий потенціал та емоційність у виконанні.

Підтримка та енергія матері грали важливу роль у виконанні пісні. Варто відзначити, що мати, попри будь-які помилки чи несправності, не тільки підтримувала маленьку артистку, а й надихала її, підкреслюючи важливість вираження емоцій та відчуттів через музику.

Реклама

Нагадаємо, Роналду та іспанська модель, з якою він познайомився в магазині Gucci, виховують двох спільних дітей – Беллу Есмеральду та Алану Мартіну. Слід зазначити, що під час народження двійні, коли народжувалася Белла, пара втратила хлопчика.

Крім того, у португальського футболіста є діти від попередніх стосунків та сурогатної матері – син Кріштіану-молодший, син Матео та дочка Єва. Всі п'ятеро дітей люблять Родрігес, як рідну матір.

Гарячі новини Новини