Футболісти Шахтаря і Руху в обіймах ніжних краль – гравці збірної України яскраво святкують тріумф

Ольга Котів17 червня, 13:20
Футболісти Шахтаря і Руху в обіймах ніжних краль – гравці збірної України яскраво святкують тріумф

Дівчина Олега Федора з мамою - Інстаграм

00 хв

Олімпійська збірна України здобула золото у Франції. У фіналі статусного турніру талановитих молодіжок команда Ротаня тріумфувала в серії пенальті.

Збірна України U-23 здолала Кот-д'Івуар. Основний час завершився з рахунком 2:2, хоча "синьо-жовті" вели 2:0, але в серії пенальті вирішальним стай сейв голкіпера Колоса Кирила Фесюна, повідомляє YeSport.

Дружина українського футболіста радо приголомшує своїми формами – модель таємно побралася з коханим

На трибунах засяяли своєю підтримкою обраниці Очеретька і Сікана. Поруч з ними були також кохані жінки вінгера Руху Олега Федора та захисника Шахтаря Олександра Драмбаєва, який грає в оренді за Осієк.

Останній сидів на трибунах, пропускаючи вирішальний матч. Відтак Анастасія, дружина Драмбаєва, могла обіймати коханого прямо під час гри.

А ось Вікторія, дівчина Федора, змушена була нервувати сама. Олег відіграв перший тайм звітного поєдинку. Після матчу закохана пара ніжно обіймалася.

Реклама

Кохана Федора часто відвідує матчі Руху на Арені Львів. А коли грає на виїзді, перегляд матчів по телевізору – обов'язковий: "8 березня дівчини футболіста, він такий".

undefined
undefined
undefined

Гарячі новини Новини Шахтар Рух