Дружина українського футболіста радо приголомшує своїми формами – модель таємно побралася з коханим

Ольга Котів25 лютого, 19:20
Дружина українського футболіста радо приголомшує своїми формами – модель таємно побралася з коханим

Дружина Олександра Драмбаєва - Інстаграм моделі

00 хв

Обраниця Олександра Драмбаєва ділиться своїм життям в Інстаграмі. Дівчина навчає помічати красу навколо.

Олександр Драмбаєв, який має досвід гри за молодіжні збірні України різних вікових категорій, виступає в оренді з донецького Шахтаря за хорватський Осієк. Нещодавно він побрався з дівчиною, яка працює в модельному бізнесі вже 4 роки.

Груди та сідниці ледь прикриті: Морозюк показала сексапільний домашній одяг і зізналась в одержимості

У листопаді 2023 року Олександра Булка опублікувала допис у своєму Інстаграмі, де поділилася радісною звісткою.

"Без рідних, без гостей, без домівки поряд. Без святкової сукні/костюма і без зміни прізвища. Наші рідні вбили б нас за таку 2-денну підготовку! У спробах призначати зустріч у посольстві 3 місяці, їхавши 200 км/годину, щоб просто на неї встигнути вчасно…

Реклама

А ще наші сім’ї знову дізнаються про це майже останніми. Просто ми любимо "трохи" приголомшувати", – зізналася дівчина.

Обіцяла собі в цьому році повернути те, що мені так подобається, – зйомки при найменшій нагоді! На мою думку, нічого так круто не розкриває тебе, як камера. Це мій спосіб відпочити, отримати задоволення, забути про проблеми або комплекси та просто кайфувати від себе, – розповідає кохана Драмбаєва.

Крім фотосесій, модель обожнює подорожі. "Впіймав русалоньку", – жартує Олександра про себе і коханого під одним із дописів. Кар'єра Драмбаєва, який у свої 22 встиг пограти в Україні, Бельгії і Хорватії, активно сприяє втіленню деяких планів.

"Була в мене мрія побувати у Данії (взагалі люблю скандинавські країни). Так от. Мрійте детальніше, бо я "побувала" тут просто на пересадці на 3 години) Але вже знаю, що повернусь!

Взагалі ця подорож якось без трешу, ніяких пригод собі на одне місце не знайшла. Не схоже на мене", – ділиться Олександра у сторіс.

Гарячі новини Новини