Дружина Лєвандовскі влипла у 2 скандали за день – змушена була видаляти ці фото

Ольга Котів16 червня, 10:30
Дружина Лєвандовскі влипла у 2 скандали за день – змушена була видаляти ці фото

Анна Лєвандовскі та дівчина гравця Барселони Серхі Роберто - Інстаграм

00 хв

Польська інфлюенсерка переживає непрості часи, як і її чоловік. Роберт Лєвандовскі травмувався і ризикує на зіграти на Європ-2024.

Джерело: Sportsport

Зі свого боку обраниця лідера збірної Польщі викликала великі суперечки своїми діями цього тижня. Спершу Анна мала проблеми зі своїм авто в день, коли приїхала вболівати за національну команду.

Став краще грати: Лєвандовскі спалили з юною блогеркою-мільйонницею – як відреагує дружина

"Рухаючись заднім ходом і виїжджаючи зі стоянки, вона зачепила автомобіль, який стояв позаду", – описує подію Super Express.

Охоронець вийшов і залагодив справу з постраждалим без поліції. Крім цього, дружина Лєвандовскі покликала до себе чоловіка, який фотографував усю подію. Вона попросила його показати вміст свого телефону. Однак папараці й так сфотографували все це тишком-нишком.

undefined
undefined
undefined

Як виявилося, це була не єдина її помилка того дня. Під час матчу збірної Польщі вона опублікувала в Інстаграмі, де на неї підписані понад 5,5 мільйона шанувальників, фото, на яких доньки тримають в руках... сосиски кабаноси.

Реклама

Очевидно, це збурило фанатів, адже батьки довгий час оберігали від показу своїх дітей в соцмережах. До того ж, Анна є великим захисником і популяризатором здорового харчування.

Як наслідок, болючих відгуків про неї в коментарях не бракувало. Невдовзі фото було видалено. Однак в мережі нічого не загубиться, а відповідний допис можна побачити в профілі фанатів Барселони.

Гарячі новини Новини Скандали Скандали