Став краще грати: Лєвандовскі спалили з юною блогеркою-мільйонницею – як відреагує дружина

Ольга КотівВчора, 19:40
Став краще грати: Лєвандовскі спалили з юною блогеркою-мільйонницею – як відреагує дружина

Юлія Жугай (у кружечку) – Роберт Лєвандовскі зустрівся з нею - Sportowe fakty

00 хв

Цікавий випадок стався на прес-конференції збірної Польщі. Роберт Лєвандовскі виявився не готовим до такого.

Збірна Польщі готується до вирішальних матчів плей-ффо кваліфікації за право потрапити у фінальну частину Євро-2024. Сьогодні, 18 березня, відбулася прес-конференція з головною зіркою "Кадри".

Неймовірна розкіш: триповерхова вілла Лєвандовскі коштує цілий статок

Роберт Лєвандовскі останнім часом нарешті розігрався і демонструє відмінну результативність за Барселону в чемпіонаті Іспанії та Лізі чемпіонів. Однак версія журналіста, чому його показники пішли вгору, могла шокувати кожного.

Spotify, один із головних спонсорів Барси, запросив до Каталонії польських блогерів. Як на тренуванні клубу, так і на матчі з’явилися 23-річна Юлія Жугай та інші інфлюенсери.

У рамках акції також були зроблені спільні фото з Лєвандовскі, які мали на меті популяризувати плейлист топових пісень на Spotify. Зі згаданих осіб саме Жугай є найпопулярнішою (1,3 мільйона підписників у Інстаграмі). Її фанатів називають "жугайками".

Реклама

Журналіст таблоїду Fakt задав питання, від якого лідер збірної Польщі зловив фейспалм: "Останнім часом ваша форма помітно покращилася. Я хотів би запитати, чи пов'язано це із зустріччю з Юлією Жугай? І чи стали ви після цього "жугайкою".

Роберт не міг повірити, що почув це на прес-конференції перед матчами головної команди своєї країни і видавив з себе лише: "Справді?"

Гарячі новини Новини