Зірка збірної Італії заблокував сестру в інтернеті: все через заборонене кохання

Ольга Котів14 червня, 15:40
Зірка збірної Італії заблокував сестру в інтернеті: все через заборонене кохання

Давіде Фраттезі заблокував сестру в соцмережах - Інстаграм

00 хв

К'яра Фраттезі – сестра футболіста Інтера та партнерка гравця Ювентуса. Брат заблокував красуню на чотири дні за те, що вона відсвяткувала перемогу клубу коханого в Кубку Італії.

Джерело: О2

К'яра Фраттезі набирає популярності в соціальних мережах. Італійка має 205 тисяч підписників в Інстаграмі.

Сексапільна сестра кривдника України зустрічається з зіркою головного ворога – фанати шаленіють

Б'юті-інфлюенсерка спочатку здобула широке визнання як сестра Давіде Фраттезі, а потім як супутниця життя Вестона Маккенні.

Обидва футболісти грають в італійській Серії А, але в різних клубах. Фраттезі є гравцем міланського Інтера, а Маккенні виступає за Ювентус.

Минулого сезону клуби розділили між собою найважливіші трофеї Кальчо. Інтер став чемпіоном Італії у напруженій боротьбі. Непримиренний суперник переміг у Кубку Італії. Для Ювентуса це перший трофей після двох років серйозної кризи.

К'яра бурхливо святкувала перемогу Ювентуса в соціальних мережах. Також вона з'явилася на полі Стадіо Олімпіко після перемоги команди коханого з рахунком 1:0 у фіналі Кубка Італії проти Аталанти.

Реклама

Через кілька тижнів Давіде Фраттезі зізнався, що сестра діє йому на нерви, тому він просто заблокував К'яру на чотири дні.

"Коли я побачив, як моя рідна сестра святкує успіх Ювентуса перед камерами та на полі, я заблокував її у всіх соціальних мережах", – заявив футболіст.

Гарячі новини Новини