Сексапільна сестра кривдника України зустрічається з зіркою головного ворога – фанати шаленіють

Ольга Котів17 травня, 15:40
Сексапільна сестра кривдника України зустрічається з зіркою головного ворога – фанати шаленіють

Сестра Фраттезі зустрічається з Маккенні - Інстаграм

00 хв

Вестон Маккенні засвітив свою звабливу пасію після фіналу Кубка Італії. К'яра Фраттезі – сестра півзахисника, який грає за непримиренного суперника.

Туринський Ювентус та міланський Інтер – клуби, протистояння між якими ведеться ледь не на рівні ворогів. Їхні матчі називають Дербі всієї Італії.

Гаряча італійка зняла екіпірування і показала свої принади: "Кохана, я помию замість тебе посуд"

Днями Ювентус виграв Кубок Італії, здолавши у фіналі Аталанту з рахунком 1:0. Після матчу хавбек збірної США Вестон Маккенні святкував тріумф, обіймаючи К'яру.

Дівчина є сестрою футболіста Інтера Давіде Фраттезі, який у складі збірної Італії забив 2 голи у вересневому матчі відбору Євро-2024 проти України (2:1).

Італійка – популярна блогерка, на Інстаграм якої підписалися 167 тисяч шанувальників. К'яра Фраттезі часто постить звабливі фото в купальниках та відвертих вбраннях, вихваляючись своєю сексапільною фігурою.

Реклама

Хай найбільший суперник Юве святкував у цьому сезоні здобуття титулу чемпіонів Італії, але Маккенні потішив тіфозі свого клубу фото з шампанським в одній руці і дівчиною – в іншій.

25-річний американець показує, як виглядає щастя багатьох. "Це найкращий гол, який забив Маккенні", – фанати не приховують захоплення його обраницею.

Гарячі новини Новини