Подружки гравців збірної Англії зробили для них особливий сюрприз: чекали на футболістів на ліжку

Ольга Котів14 червня, 13:00
Подружки гравців збірної Англії зробили для них особливий сюрприз: чекали на футболістів на ліжку

Кохані зірок збірної Англії підтримують їх - Інстаграм

00 хв

Кохані футболістів збірної Англії вирішили зібратися разом, щоб мотивувати своїх чоловіків та партнерів на Євро-2024. Вони підготували спеціальні пакунки, які чекали на гравців на ліжках у тренувальному центрі.

Джерело: О2

На попередньому чемпіонаті Європи збірна Англії зазнала поразки лише у фіналі. Поразка від Італії була вирішена гіршою реалізацією в серії післяматчевих пенальті.

Зірка збірної Англії запив від новин – ледве ходить і шокує мешканців готелю своїм виглядом

На Євро-2024 Англія знову поїхала з чемпіонськими амбіціями, а у складі збірної відбулися зміни, які здивували тренера Гарета Саутгейта.

Національна команда дислокується на тренувальній базі Weimarer Spa у Бланкенхайні. Він розташований у центральній частині Німеччини, відносно недалеко від чеського кордону. Футболісти готуються до матчів у п'ятизірковому готелі.

Нещодавно, коли гравці зайшли до своїх номерів у готелі, вони виявили на ліжках сюрпризи. Дружини та партнерки футболістів таємно підготували пакунки для представників Англії. Мотиваційні дрібнички поклали й діти.

Реклама

У посилках були запечатані листи, які футболісти відкриватимуть поступово до наступних матчів Євро-2024. Перша можливість прочитати лист буде перед стартовою зустріччю проти Сербії.

Пакунки також можуть містити сімейні фотографії, значущі сувеніри або просто плюшевих ведмедиків з родинного дому. Гарет Саутгейт, очевидно, сам дозволив це, і, можливо, навіть ініціював такий додатковий спосіб мотивації своїх підопічних.

"Листи від близьких можуть дати футболістам додатковий поштовх у моменти втоми. Фотографії сім'ї чи друзів вони можуть приклеїти на стіну свого готельного номера, щоб почуватися, як вдома. Плюшеві іграшки пахнуть парфумами, щоб також нагадувати їм про близьких. Футболісти будуть далеко від своїх близьких більше місяця, тож персонал піклується про кожну деталь", – пише The Sun.

Гарячі новини Новини