Зірка збірної Англії запив від новин – ледве ходить і шокує мешканців готелю своїм виглядом

Ольга Котів11 червня, 16:40
Зірка збірної Англії запив від новин – ледве ходить і шокує мешканців готелю своїм виглядом

Джек Гріліш почав дуже пиячити - Інстаграм

00 хв

Вінгера Ман Сіті минулого тижня сенсаційно виключили зі складу збірної Англії на Євро. Згодом п'яний Джек Гріліш шокував гостей дубайського готелю, прямуючи до бару вестибюлем.

Джерело: The Sun

Він трохи хитався у компанії своїх друзів. Футболіст був одягнений у білі шкарпетки, сліпони, жовту футболку та шорти.

Із зіркою Ман Сіті стався прикрий інцидент: він дозволяє собаці аж надто багато

Коли друг взяв Гріліша за руку, щоб допомогти йому йти, охоронець попросив глядачів не фотографувати.

undefined

"Було повним шоком бачити Джека таким "бадьорим" о 18:30, але після всього, через що він пройшов, він заслуговував на відпочинок. Він і його команда припаркувалися біля входу в готель у чорному фургоні, а потім пройшли через фойє до пляжного бару готелю.

Виглядало так, ніби група вже добре відпрацювала. Йому явно потрібен час, щоб пропрацювати відмову. Принаймні, навколо нього були його друзі. Цей епізод ніяк не вплинув на його репутацію "тусовщика", але було дуже важко не відчувати до нього співчуття", – сказав один зі свідків події у 5-зірковому дубайському готелі Jumeirah Beach.

Реклама
undefined

Друг обняв гравця за талію і повів його за собою. Вийшовши з будівлі готелю, Джек і його товариші скочили в баггі, який помчав їх до пляжного бару курорту. Джек сидів, похилившись на спинку сидіння водія, і занурився в роздуми.

undefined

У згуртованій компанії Гріліша, яка складалася з чотирьох жінок, одягнених у сексуальний одяг для відпочинку, не було видно його подружки Саші Етвуд.

"Схоже, що відмова Гарета Саутгейта сильно вдарила по ній", – повідомило джерело.

Кажуть, що колишній гравець Астон Вілли був "приголомшений і засмучений" після того, як його виключили з фінальної збірної Англії на Євро-2024. 28-річний Джек був одним із семи гравців, які не змогли потрапити до складу національної команди, коли Саутгейт скоротив її з 33 гравців до 26.

Гарячі новини Новини