Із зіркою Ман Сіті стався прикрий інцидент: він дозволяє собаці аж надто багато

Ольга Котів5 квітня, 11:40
Із зіркою Ман Сіті стався прикрий інцидент: він дозволяє собаці аж надто багато
00 хв

Джек Гріліш вирішив розповісти про факти свого приватного життя в документальному серіалі. Представник збірної Англії зазначив, що іноді користується полями Манчестер Сіті, щоб вигулювати свого пса.

Джерело: О2

Одного разу це закінчилося прикрим інцидентом. Варто зауважити, що район, де живуть Джек Гріліш і його партнерка Саша Етвуд, щільно забудований.

Син гравця Динамо вперше на футболі, а прекрасна дружина дочекалася, поки чоловіки заснуть

Тому там важко випустити собаку на волю. Зовсім інша справа – тренувальний центр Манчестер Сіті, де повно полів з акуратно підстриженою травою.

Чотирилапого улюбленця футболіста звуть Скай, і його вигулюють прямо на тренувальних полях.

"Я люблю свого пса. Коли я приходжу додому після гри, незалежно від результату, собака просто щасливий мене бачити", – розповів Гріліш у документальному серіалі про "Манчестер Сіті" на Netflix.

Також він згадав про прикрий випадок, пов'язаний з собакою. Скай вирішив використати одне з полів як туалет і добряче забруднився.

Реклама

"Я взяв собаку на поле, і, звичайно, це було те саме поле, на якому ми тренувалися в той день. Скай викакав найбільше лайно у своєму житті практично посеред поля", – додав футболіст, не зазначивши, чи прибирав він сам, чи доручив це комусь іншому.

Варто зазначити, що Джек Гріліш – одна з найвідоміших особистостей у Манчестер Сіті. Минулого сезону він допоміг своїй команді здобути першу в історії перемогу в Лізі чемпіонів. Крім того, манчестерський клуб став найкращим у змаганнях в Англії. Після перемоги у фіналі Ліги чемпіонів національний представник влаштував багатоденну вечірку, про яку писали всі таблоїди.

Гарячі новини Новини