"Свобода": зірка збірної несподівано залишився без Євро-2024 – тепер відривається з голою дівчиною

Ольга Котів11 червня, 17:20
"Свобода": зірка збірної несподівано залишився без Євро-2024 – тепер відривається з голою дівчиною

Маркос Льоренте вирушив у відпустку - Інстаграм

00 хв

Клубний сезон завершився, тому деякі футболісти отримали можливість відпочити. Не всі мають таку розкіш, оскільки більшість гратиме на Євро, Копа Америка і навіть Олімпійських іграх.

Джерело: Sport Sport

Проте у Маркоса Льоренте немає жодних зобов'язань. Тому він поїхав у відпустку до моря.

"Дивно, що мене кожен матч перевіряли на наркотики": лідер збірної Англії розбив телевізор на Євро

Минулої п'ятниці Федерація футболу Іспанії оголосила остаточний список із 26 гравців, на яких тренер Луїс де ла Фуенте розраховуватиме під час Євро в Німеччині. Льоренте в списку не виявилося.

Алейкс Гарсія (Жирона), Пау Кубарсі (Барселона) і Маркос Льоренте (Атлетіко) – троє футболістів, які тренувалися під керівництвом іспанського тренера минулого тижня, але були виключені з остаточного списку.

Найбільшою несподіванкою стало виключення Льоренте, який грав проти Андорри в товариському матчі та був у заявці на Євро-2020 і ЧС-2022.

Реклама

Після того, як футболіст Атлетіко дізнався, що він не їде до Німеччини, він зібрав речі та вирушив до Сальвадору разом зі своєю партнеркою Патрісією Ноарбе, щоб насолодитися тривалою відпусткою.

"Свобода", – написав футболіст, опублікувавши кілька фото з пляжу в компанії сексапільної дівчини.

Варто зауважити, що Іспанія потрапила в групу B на Євро-2024. Збірна зіграє з Хорватією в першому матчі 15 червня в Берліні, а потім – з чинним чемпіоном Європи Італією в Гельзенкірхені 20 червня. Останню гру в групі іспанці зіграють 24 червня в Дюссельдорфі проти Албанії.

Гарячі новини Новини