"Дивно, що мене кожен матч перевіряли на наркотики": лідер збірної Англії розбив телевізор на Євро

Ольга Котів11 червня, 16:20
"Дивно, що мене кожен матч перевіряли на наркотики": лідер збірної Англії розбив телевізор на Євро

Руні розбив телевізор - Інстаграм

00 хв

Євро-2016 для збірної Англії пройшло не за планом. Вейн Руні був дуже злим – він розтрощив телевізор і кімнату, де в нього брали проби на заборонені речовини.

Джерело: O2

Збірна Англії хотіла якнайшвидше забути чемпіонат Європи у Франції. Все через прикру несподіванку в 1/8 фіналу. Тоді команда припинила свою участь у турнірі.

Руні зізнався, як пиячив у покинутому будинку в 14: менеджер спіймав його із сидром і сигаретами

Злість англійців після цього матчу була невимовною. Найкраще це ілюструє поведінка Вейна Руні, на той час капітана команди. За мить після фінального свистка футболіста вкотре на цьому турнірі запросили на допінг-контроль. Це дуже його розлютило.

"Було дивно, що мене перевіряли на наркотики під час кожного матчу цього турніру. Я був розлючений. Вони кажуть, що це випадковий процес, але чомусь кожного разу це був я. Я був настільки роздратований після гри, що розгромив кімнату для тестування", – сказав Руні.

Реклама

Однак це ще не все. Тепер уже колишній футболіст розповів, що він також розбив телевізор. Все це відбувалося на очах у представника Уельсу Аарона Ремзі. Така поведінка не залишилася поза увагою. Англієць отримав рахунок від УЄФА із зазначенням вартості ремонту.

Додамо, що після Євро у Франції Ходжсон попрощався з тренерською роботою. Його місце посів Гарет Саутгейт, який залишається тренером збірної Англії донині.

Кар'єра Руні у збірній завершилася у 2018 році. Його рекорд матчів у національній команді зупинився на позначці 120 виступів і 53 забиті м'ячі. Це зробило його найкращим бомбардиром в історії збірної, поки його рекорд не побив Гаррі Кейн.

Гарячі новини Новини