Руні зізнався, як пиячив у покинутому будинку в 14: менеджер спіймав його із сидром і сигаретами

Ольга Котів22 лютого, 11:00
Руні зізнався, як пиячив у покинутому будинку в 14: менеджер спіймав його із сидром і сигаретами

Руні хотів би, щоб у його кар'єрі все склалося інакше - Інстаграм

00 хв

Вейн Руні розповів, як далеко він готовий був зайти, щоб пиячити та курити в підлітковому віці. Попри те, що його спіймав бос академії Колін Харві, колишній нападник став іконою клубу свого дитинства Евертон.

Джерело: The Sun

У 16 років Руні дебютував у вищій лізі Евертона в сезоні 2002-03. На той час він вже полюбляв пити сидр і палити.

Лінекер викрив найбільш гротескну та огидну ваду Гаскойна: "Він не знав, де проходить межа"

Після того, як його спіймали, футболіст заявив, що шукатиме тихі місця, щоб випити, зокрема вдиратиметься в покинуті будинки. Про це він розповів, розмовляючи з легендою Ліверпуля Джеймі Каррагером.

"Ти, Джеймі Каррагер, знаєш, де я виріс. Це було непросте місце для життя, але мені дуже подобалося там рости, воно навчило мене багатьом речам. Пам'ятаю, коли мені було 14, я переходив дорогу, здається, це був четвер або щось подібне, а в суботу я грав за команду U19, за Евертон, менеджером якої був Колін Харві", – згадує футболіст.

Реклама

"Отже, я переходжу дорогу, у мене є пакет сидру, пачка сигарет, і машина зупинилася, щоб пропустити мене, і це був Колін Харві. Ми ходили до покинутого, порожнього будинку, вибивали вікна, сиділи там і пиячили", – додав Руні.

Легенда МЮ визнав, що алкоголь заважав його ігровій кар'єрі, і якби він зупинився, то, можливо, зміг би вивести її на новий рівень.

"Озираючись назад, я думаю – і я говорив про це, коли знімав документальний фільм – у мене були різні проблеми, в результаті я став пити занадто багато, і, очевидно, це далося взнаки. Ви завжди можете озирнутися назад і подумати: "Якби ви цього не зробили, чи грали б ви на ще вищому рівні, досягли б більшого, грали б довше" – всі ці питання, знову ж таки, це ретроспектива", – підсумував футболіст.

Гарячі новини Новини