"Діти вивчили мову швидше за мене": Кейн починає звикати до нових традицій

Віра Бойчук2 лютого, 17:05
"Діти вивчили мову швидше за мене": Кейн починає звикати до нових традицій

Гаррі Кейн - Фото з відкритий джерел

00 хв

Капітан збірної Англії та нападник клубу Баварія повністю прийняв баварське життя після переїзду в Бундеслігу минулого року.

Джерело: Daily Mail

Англійський футболіст Кейн і його родина – дружина Кеті та діти Айві, Вів’єн, Луї та Генрі, які переїхали з Лондона у мюнхенську Баварію кілька місяців тому - повністю прийняли свою нову країну.

"Ми майже рік жили в Роналду – не витратили ні копійки": екс-зірки МЮ купалися в розкоші за рахунок Кріштіану

Гаррі Кейн зізнався, що його діти вивчають німецьку мову швидше, ніж він, і почали кататися на лижах, оскільки його сім’я зараз живе в Баварії.

"Вони зараз у школі і останні пару вихідних каталися на лижах. Це було чудово для них. Ми познайомилися з кількома батьками в школі та подружилися з дружинами та дітьми одноклубників. Повільно, але впевнено починаєш відчувати себе вдома. Люди запитують у чому велика різниця, але багато в рутині практично однакові. Діти заговорили цією мовою раніше за мене", – поділився Гаррі.

Реклама

Він зазначив, що сумує за друзями в Лондоні та за полем для гольфу.

Хоча Кейн, як зірковий нападник зі стажем у 100 мільйонів фунтів стерлінгів, не має права кататися на лижах, він радий бачити своїх дітей на схилах.

В свою чергу Кейн познайомився з іншими традиціями. Він співає під баварські пісні, приправляє суп за традицією весільних пар у регіоні та грає в гру,
схожу на керлінг, використовує літрові пивні склянки, а не каміння.

undefined

30-річний Кейн і його родина переїхали в особняк вартістю 30 мільйонів фунтів стерлінгів на вершині пагорба в районі, який називають Беверлі-Хіллз Баварії.

Гарячі новини Новини