"Тепер вона стала мемом": українська легкоатлетка здолала самовпевнену суперницю – урок дня на Євро

Ольга Котів9 червня, 19:20
"Тепер вона стала мемом": українська легкоатлетка здолала самовпевнену суперницю – урок дня на Євро

Людмила Оляновська здобула бронзову медаль - Інстаграм

00 хв

У п'ятницю, 7 червня, у Римі розпочався чемпіонат Європи з легкої атлетики, який вкотре показав, що українці не здаються ніколи. Лаура Гарсія-Каро зарано повірила, що ось-ось виграє бронзу в жіночій спортивній ходьбі на 20 кілометрів.

Джерело: The Sun

Вона вийшла на фінальну 400-метрову дистанцію всередині стадіону з великим відривом третьою – настільки, що їй навіть вручили іспанський прапор.

Емоції на межі: іспанська тенісистка виклала дивовижне фото після перемоги – заслуговує оплесків

Наближаючись до фінішу, Гарсія-Каро в захваті посміхалася, перебуваючи на межі своєї першої великої легкоатлетичної медалі. Проте 29-річна спортсменка й гадки не мала, що Людмила Оляновська значно скоротила відставання на фінішній прямій.

За 5 метрів до фінішу українка зуміла наздогнати свою суперницю, яка вже святкувала перемогу. Обличчя Гарсія-Каро раптово змінилося з виразу абсолютного захоплення на вираз жаху і тривоги.

Оляновська зуміла обігнати її всього за два метри до фінішу. Гарсія-Каро не встигла зреагувати і залишилася спантеличеною та розгубленою після своєї помилки.

Реклама

О Боже, її наздогнали. Я не можу в це повірити. Ніякого попередження, занадто багато шуму на арені, ніхто не міг сказати їй: "Обережно, обережно". І її наздогнали буквально за два-три кроки від лінії, фактично вона вже почала святкувати, піднявши руки вгору, – вигукнув коментатор BBC Sport.

Гарячі новини Новини