Емоції на межі: іспанська тенісистка виклала дивовижне фото після перемоги – заслуговує оплесків

Дарія Бутилкіна29 травня, 17:00
00 хв

Відома тенісистка Паула Бадоса поділилася з шанувальниками зворушливим моментом на своїй сторінці в Instagram. Вона пройшла багато перешкод, аби здобути цю перемогу.

Джерело: Instagram

Паула з великим захопленням керує своїм профілем в Instagram, де має близько одного мільйона підписників. Вона не лише демонструє свою активність на тенісному корті, але і ділиться знімками з відпочинку та рекламних фотосесій.

"Спокійно на чілє": українська тенісистка дивиться російські шоу у компанії пива – багатослівно

Вчора відбувся тенісний матч між Паулою Бадосою та британкою Кеті Булер, в якому іспанська тенісистка перемогла. На світлині спортсменка, як здобула важливу перемогу, емоційно закричала, вивільняючи свої емоції. Цей знімок відображає не лише радість тріумфу, але й складний шлях, який Бадоса пройшла до цієї перемоги.

Нічні матчі – це атмосфера. Merci Paris, ви принесли дивовижну атмосферу сьогодні ввечері, – написала під постом Паула.

Реклама

Шанувальники висловлювали свої вітання та підтримку спортсменці:

  • "Так тримати",
  • "Завжди з вами",
  • "Так приємно бачити, що ти почуваєшся краще через стільки місяців. Бажаю всього найкращого і будь щаслива".

Цікаві факти: Свій перший титул WTA Бадоса виграла на Serbia Open 2021. Дівчина розмовляє іспанською, каталонською, англійською мовами та знає трошки французьку.

Нагадаємо, що після невеликої паузи через травму, іспанська спортсменка віддала перевагу повернутися на корт, а ніж відступити перед перешкодами. Це ще раз підкреслює її силу духу та нескореності.

Гарячі новини Новини