Тренер збірної потягне всю команду на концерт 79-річного рокера за 2 дні до старту на Євро-2024

Ольга Котів9 червня, 16:40
Тренер збірної потягне всю команду на концерт 79-річного рокера за 2 дні до старту на Євро-2024

Збірна Австрії піде на шоу Рода Стюарта - Інстаграм

00 хв

Екс-менеджер МЮ Ральф Рангнік зробив всій збірній Австрії незвичний подарунок напередодні Євро-2024. Футболісти підуть на рок-концерт.

Джерело: Sport Bible

Рангніка призначили на посаду тренера національної команди у 2022 році. Спочатку 65-річний фахівець приєднався до збірної за дворічною угодою, яка включала опцію продовження його перебування, якщо вона кваліфікується на Євро-2024.

Секс-символ ЧС повернеться на Євро-2024: відвертий образ доведе до екстазу – помолодшала на 5 років

Повертаючись до сьогодення, команда Рангніка робить останні штрихи у підготовці до головного міжнародного турніру в Німеччині влітку цього року. Збірна Австрії перемогла Сербію з рахунком 2:1, а в іншому товариському матчі розійшлася миром зі Швейцарією (1:1).

Зважаючи на важкий груповий етап на горизонті, Рангнік скористався можливістю зарядити своїх підопічних. Команда піде на концерт Рода Стюарта всього за два дні до того, як 17 червня зіграє з Францією свій перший матч на Євро-2024.

Реклама

Рангнік організував квитки для всієї команди, а також для деяких співробітників на концерт у Берліні 15 червня. Гравці, схоже, захоплені цією ідеєю.

"Це чудово – трохи прочистити голову перед тим, як все дійсно почнеться. Не зовсім моє покоління, я повинен бути чесним щодо цього. Та це, безумовно, буде крута атмосфера, ми з нетерпінням чекаємо на неї", – сказав Крістоф Баумгартнер.

Гарячі новини Новини