Секс-символ ЧС повернеться на Євро-2024: відвертий образ доведе до екстазу – помолодшала на 5 років

Ольга Котів7 червня, 16:40
Секс-символ ЧС повернеться на Євро-2024: відвертий образ доведе до екстазу – помолодшала на 5 років

Івана Кньолл відвідає Євро-2024 - Інстаграм

00 хв

Екс-міс Хорватія Івана Кньолл повернеться на екрани на Євро-2024. Красуня розповіла про плани та розкрила свій справжній вік.

Джерело: Daily Star

Івана мимоволі стала зіркою Чемпіонату світу 2022 року. Фотографи відвернулися від поля і вишикувалися в чергу, щоб спробувати зробити найкращі кадри пишногрудої хорватської красуні.

Хорватська вболівальниця та зірка ЧС-2022 вигинами свого тіла заважає тренуватися іншим – гаряче

Вболівальники зможуть знову побачити Івану цього літа.

"Я приїжджаю до Берліна 10 червня. Хорватія гратиме там проти Іспанії 15 червня. Через 4 дні я буду в Гамбурзі на грі проти Албанії. А 24 червня приїду в Лейпциг на матч проти Італії. Я стежитиму за всіма іграми Хорватії та сподіваюся залишитися в Німеччині до фіналу.

Я ще точно не знаю, що саме одягну. Напевно, у мене будуть спонтанні ідеї. Тоді щось швидко пошию. Або приклею хорватський прапор на одяг, який мені подобається. Так я робила в Катарі", – зауважила красуня.

Реклама

Івана також прокоментувала одну помилку з чемпіонату світу – свій вік. Широко повідомлялося, що хорватці 31, але насправді їй 26 років.

Також красуня розповіла про численні прохання завести сторінку OnlyFans.

"Під час Чемпіонату світу в Катарі багато людей намагалися вмовити мене приєднатися до OnlyFans. Але це не для мене, я не так вихована. Одного разу мене навіть запросили на співбесіду в Нью-Йорк. Коли я приїхала туди, то виявилося, що вони просто хотіли переконати мене підписатися на OnlyFans. Я дуже розлютилась.

Після цього спроби припинилися, але зараз, перед чемпіонатом Європи, я знову отримую багато листів і дзвінків. Я завжди відмовляю. Останні кілька місяців багато людей надсилають скарги на мої пости в Інстаграмі, тому я змушена їх видаляти. Вони сподіваються, що я перейду на OnlyFans, якщо не зможу більше публікувати в Інстаграмі. Але я цього не зроблю!" – наголосила Івана.

Гарячі новини Новини