"Моя любов": дружина Луніна зізналась, хто її кохання – чарівні фото, але без футболіста

Дарія Бутилкіна9 червня, 15:00
00 хв

Анастасія Луніна, дружина воротаря Реала та збірної України Андрія Луніна, тішить прихильників зворушливими кадрами разом з сином.

Джерело: Instagram

Кохана Андрія Луніна активно ділиться моментами з життя своєї родини за кордоном на своїй сторінці в Instagram. Вона зібрала доволі велику армію шанувальників, яка налічує майже 190 тисяч підписників. Її публікації здебільшого присвячені чоловікові та дитині, а також їхньому повсякденному життю.

Оточена любов'ю: неперевершена кохана Луніна дякує за привітання – не вистачає лише футболіста

Анастасія вразила своїх фоловерів у Instagram, опублікувавши напрочуд зворушливі, на яких вона цілує та обіймає свого синочка Андрійка.

На фотографіях видно, як матуся та син насолоджуються миттєвістю, проводячи час разом. Усміхнені обличчя Андрійка та ніжність матусиних обіймів розчулили серця шанувальників. Ці миті ніжності та тепла нагадують, що родинне щастя - це найважливіше у житті кожного з нас.

Реклама

Моя любов, – ніжно зазначила під постом Анастасія.

Шанувальники були зачаровані милими світлинами, тому залишили приємні коментарі:

  • "Які ж ви милі",
  • "Будьте щасливі",
  • "Синочок дуже схожий на свого тата".

Цікавий факт: якось у сторіс дівчина поділилась з фанатами інформацією про те, що маленький Андрійко ще ніколи не був в Україні.

Нагадаємо, що Луніни офіційно побралися у березні 2021 року, але їх романтичні стосунки почалися ще у далекому 2015 році. Зараз ця знаменита пара насолоджується батьківством, виховуючи свого синочка Андрійка, який з'явився на світ у травні 2022 року.

Гарячі новини Новини