Оточена любов'ю: неперевершена кохана Луніна дякує за привітання – не вистачає лише футболіста

Дарія Бутилкіна8 червня, 13:20
00 хв

Анастасія, дружина футбольної зірки Андрія Луніна святкує своє 29-річчя. Отримала багато привітань та підтримки, але присутності футболіста бракує.

Джерело: Instagram

У особливий день, коли серце дружини футболіста відчуває підтримку та тепло від усього світу, вона відзначила своє 29-річчя з блиском та відчуттям вдячності. Поки Андрій зосереджено тренується зі збірною України, Анастасія відчуває неабияку підтримку та оточена бажаннями щастя.

"Безмежно кохаю": зворушливе привітання Лучкевичем своєї дружини з річницею – 7 років парі

На фотографіях, які брюнетка виклала на свою сторінку, можна побачити, як щаслива і сповнена радості, Анастасія обіймається зі своїми близькими та рідними, тримаючи безліч чудових букетів квітів. Її день народження став справжнім святом кохання та дружби, а побажання щастя й успіху від усіх її прихильників тільки збільшили її радість та відчуття добробуту.

Реклама

Красуня не забула подякувати всім за їхню теплу підтримку та привітання, що надійшли з усіх куточків світу.

Чудовий день народження. Дякую всім за привітання, – зворушливо написана Анастасія.

Додамо, Анастасія активно ділиться моментами з життя своєї родини за кордоном на своїй сторінці в Instagram. Вона зібрала доволі велику армію шанувальників, яка налічує понад 180 тисяч підписників. Її публікації здебільшого присвячені чоловікові та дитині, а також їхньому повсякденному життю.

Зазначимо, що футболіст на своїй сторінці в інстаграм мило привітам свою кохану дружину.

Кохана, з днем народження. Ти в нас найкраща мама та дружина і ми тебе дуже любимо та цінуємо, – зворушливо написав футболіст.

Анастасія відома своєю відданою підтримкою чоловіка на футбольному полі. Її часто можна побачити на трибунах під час матчів, де вона вболіває за нього та його команду.

Цікавий факт: після закінчення школи Анастасія здобула освіту архітектора та дизайнера в Національному університеті Дніпра.

Нагадаємо, що Луніни стали чоловіком та дружиною у березні 2021 року, а у романтичних стосунках перебувають з 2015 року. Зіркова пара зараз виховує синочка Андрійка, який народився в травні 2022 року.

Гарячі новини Новини