Невже покидає футбол: Петряк вміло підкорює новий вид спорту – родина його підтримує

Дарія Бутилкіна9 червня, 13:00
Невже покидає футбол: Петряк вміло підкорює новий вид спорту – родина його підтримує

Іван Петряк з коханою - Інстаграм дружини футболіста

00 хв

Кохана флангового півзахисника Шахтаря Івана Петряка виклала дивовижне відео у сторіс. Футболіст наполегливо грає в гольф.

Джерело: Instagram

Родина Івана Петряка відправилися на відпочинок за місто, де насолоджуються яскравими моментами разом. Недавно дружина футболіста вирішила поділитися одним із забавних моментів зі свого відпочинку в інстаграм-сторіс.

"Моїх зусиль було не досить": українська дзюдоїстка розчарована, адже не поїде на Олімпіаду

На одному з відео видно, як сам футболіст спробував себе у гольфі. Його наполегливі спроби керувати ключкою викликали посмішки та радість у всіх, хто спостерігав. І, нарешті, через декілька спроб він досяг успіху, здобувши перемогу над цією непростою грою.

Вже згодом Юлія виклала чарівні фото разом з родиною. Цей момент став свідченням не лише про забаву та розваги, але й про сімейне тепло та підтримку. Відпочинок разом з родиною дарує цінні миті та спогади, які залишаться в пам'яті на довгі роки.

Реклама

Найдорожчі, – ніжно написала Юлія.

Додамо, що в Instagram Юлія активно викладає купу милих та зворушливих кадрів з родиною. Як дружина відомого футболіста, вона завжди намагається створити та підтримувати щасливу сімейну атмосферу, що добре видно в її постах.

Нагадаємо, що пара виховує трьох синів: Гордія, Макара та Івана, який народився навесні 2024 року. Хлопчика назвали на честь тестя, який загинув у травні 2022 року під Авдіївкою, захищаючи рідну країну від ворога.

Гарячі новини Новини