"Моїх зусиль було не досить": українська дзюдоїстка розчарована, адже не поїде на Олімпіаду

Дарія Бутилкіна9 червня, 12:20
00 хв

Юлія Курченко – українська дзюдоїстка виклала сумний пост на своїй сторінці в інстаграм. Дівчина пропустить літні Олімпійські ігри у Парижі.

Джерело: Instagram

Дівчина вже досягла значних успіхів у своїй кар'єрі. Білявка здобула свою першу золоту медаль для України на Грендслемах з дзюдо у 2024 році. Протягом 1,5 року 20-річна Юлія Курченко маленькими та наполегливими кроками підіймалась в олімпійському рейтингу та йшла до своєї мети – участі в Олімпіаді у Парижі.

"Виглядає гаряче": Білодід готується до Олімпіади і вражає фанатів фігурою у приголомшливому місці

Дзюдоїстка, яка була в центрі уваги, як потенційна учасниця літніх Олімпійських Ігор 2024 у Парижі, розповіла про сумну новину у своєму останньому пості в інстаграм. Дівчина оголосила, що не пройшла відбір на участь у змаганнях.

Українська спортсменка не втрачає віри у свої мрії. Юлія наполегливо налаштована на тренування та досягнення високих результатів, вона залишається впевненою у своїх можливостях. Проте, перед тим як повернутися до змагань, білявка налаштована пройти реабілітацію, щоб покращити свій фізичний та духовний стан після попередніх травм.

Реклама

Тяжко розуміти, що моїх зусиль та старань було не досить, щоб поїхати до Парижу. Але саме за останні 1,5 роки, я зробила все що могла, змогла морально та фізично повірити в себе, та після цього взяти медалі з серіі IJF, проте їх не вистачило для нашого відбору. Але все ж таки закінчила цю гонку у Toп 14. Тішить той фак, що мені тільки 20 та бажання боротися та показувати себе тільки зростає з кожним днем. Маю вдосталь часу на реабілітацію та відновлення своїх травм перед наступним циклом. Вдячна моїй сімʼї та близьким за підтримку та віру в мене, – відверто написала Юлія.

Варто зазначити, що фанати неодмінно підтримали дівчину та зазначили, що пишаються нею.

Цікаві факти: народилась білявка 2004 року в місті Кременчук. Займається дзюдо з 8 років.

Нагадаємо, що дівчина нещодавно повернулась до Києва, після активних тренувань за кордоном. Тому, Юлія щаслива знаходитись вдома та насолоджуватись рідною домівкою в Україні.

Гарячі новини Новини