"Виглядає гаряче": Білодід готується до Олімпіади і вражає фанатів фігурою у приголомшливому місці

Ольга Котів22 травня, 11:11
"Виглядає гаряче": Білодід готується до Олімпіади і вражає фанатів фігурою у приголомшливому місці

Дарія Білодід - Інстаграм

00 хв

Українська дзюдоїстка пропускає чемпіонат світу, але часу не марнує. Дарія Білодід заворожує не тільки спортивними досягненнями.

Українська чемпіонка регулярно тішить привабливим контентом 472 тисячі шанувальників, які підписалися на її Інстаграм.

Україна круто зустріла: Білодід після золота Євро запалює у вогняній сукні – купається в подарунках

Дарія пропускає чемпіонат світу з дзюдо, який цими днями відбувається в ОАЕ. Це останній турнір перед Олімпійськими іграми-2024. Білодід зазнала незначного пошкодження, тож вирішила не ризикувати здоров'ям перед головним змаганням року, яке прийматиме Париж.

Однак схоже, що 23-річна спортсменка проводить підготовку саме в Еміратах. "Тренування з красивим видом", – написала Білодід у своєму Інстаграмі, спровокувавши хвилю компліментів.

Звертають на себе особливу увагу стрункі засмаглі ноги дзюдоїстки, довжина яких не дає спокою фанатам: "О Боже мій, виглядає гаряче".

Реклама

Також Білодід у сторіс спокушає прихильників своїм яскравим столом – багато салату та фруктів, трішки ковбаски і сиру.

"Я та їжа", – зі смайликами оцінила свої ласощі дівчина. І, звісно ж, куди без напрочуд свіжих полуниць, черешень і малини.

undefined

Нагадаємо, Дарія після розриву з футболістом київського Динамо Денисом Поповим не надто охоче розкриває подробиці особистого життя.

Водночас на свій день народження Білодід засвітила каблучку на підмізинному пальці. Раніше ж вона хвалилася "морем" квітів, які їй міг подарувати таємний залицяльник.

Гарячі новини Новини Дарія Білодід