Неперевершена дружина Тимчика жіночно ніжиться біля басейна – Зубкова залишила коментар

Дарія Бутилкіна6 червня, 13:40
00 хв

Каріна, обраниця українського футболіста та захисника київського Динамо Олександра Тимчика виклала естетичні фото на своїй сторінці в Інстаграм. Дівчина кайфує під променями сонечка.

Джерело: Instagram

Дівчина проявляє чималу активність на своїй сторінці в Інстаграм. На її профіль підписано майже 9 тисяч передплатників. Красуня публікує фото з чоловіком, сім'єю та подорожами. Однак розбавляє стрічку професійними знімками з фотосесії.

Реабілітація після травми: Бех-Романчук підкорює своєю вродою вулиці Венеції – фанати підтримали

Під чарівним небом Греції, дружина Тимчика нестримно випромінює жіночність та елегантність. Її останні фото, які вона поділилася з шанувальниками, вразили елегантністю та чуттєвістю.

Каріна граційно ніжиться біля басейна, її легка літня сукня ледве прикриває сідниці, натомість підкреслює її вишукану жіночність. Кожен елемент кожної фотографії вибудований так, щоб відображати її ніжність, чарівність та естетику.

Анна Зубкова залишила приємний комплімент дівчині.

Реклама
undefined

Також Олександр Тимчик залишив зворушливу реакцію в коментарях.

undefined

Підкреслимо, що Каріна є міцною опорою та підтримкою футболіста.

Нагадаємо, що футболіст збірної України попрощався з парубоцький життям ще у 2020 році. Він зробив пропозицію руки та серця своїй коханій Каріні. Вже в лютому 2023 року в Олександра та Каріни народився чарівний син, якого назвали Тимуром.

Закохані вже давно разом, вони почали зустрічатися тоді, коли Тимчик грав у молодіжному складі київського Динамо.

Гарячі новини Новини